Altijd een ruim aanbod occasions in de showroom nabij Venlo

Geplaatst door

Misschien is uw huidige auto aan vervanging toe en bent u rustig op zoek naar iets nieuws. Als u nog niet weet voor welk merk u gaat, kunt u het best eens lang komen bij Auto Lenders, een garage voor alle automerken. Online kunt u het aanbod al bekijken zodat u al een goed beeld heeft voordat u naar de showroom komt. Heeft u een geschikte occasion gevonden? Vraag een gratis proefrit aan en kom erachter of de auto naar wens rijdt. Tevens kunt in de grote showroom te Venray alle occasions goed bekijken. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie ontvangt u alle nodige informatie over de desbetreffende auto zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Welke auto is uw favoriet van alle occasions in de buurt van Venlo?

Selecteer de occasions op merk en model en kom langs bij de garage in de buurt van Venlo

De auto van uw dromen vindt u eenvoudig en snel met behulp van het keuzesysteem dat garage Auto Lenders hanteert. Via de webshite voert u alle gegevens in, zoals merk, model, bouwjaar, transmissie, kilometerstand, prijs en brandstof in. Gebaseerd op uw keuzes verschijnt er een overzicht van de occasions die aan uw eisen voldoen. Altijd al in een Audi willen rijden? Of een specifiek model van Toyota of Volkswagen gewild? Wacht niet langer en ga op zoek naar uw ideale auto. Heeft tussen alle occasions in de buurt van Venlo nog niet de auto gevonden waar u naar op zoek bent? Laat het een van de medewerkers weten en u rijdt binnen no time in uw favoriete au

Kies uit het ruime aanbod aan occasions of laat een auto importeren naar bijvoorbeeld Venlo 

Bent u al lang op zoek naar een of meerdere occasions, dan moet u eens naar de specialist in de buurt van Venlo. Heeft u niet uw favoriete nieuwe auto gevonden, dan heeft u altijd de keuze om uw ideale auto te laten importeren uit Duitsland. U heeft maar liefst keuze uit ca. 100.000 betaalbare jonge, gebruikte auto’s. Deze auto’s zijn maximaal 5 jaar oud en hebben maximaal 80.000 kilometers op de teller staan. De prijzen die vermeld staan, zijn rijklaarprijzen inclusief BPM, leges, transport, stalling, NL-kenteken en altijd inclusief zes maanden garantie. Dit garagebedrijf heeft een nauwe samenwerking met uitsluitend officiële merkdealers. Zo bent u altijd zeker van de beloofde kwaliteit. Daarnaast bent u bij dit garagebedrijf aan het juiste adres voor zowel particuliere als zakelijke importservice.