Appartement te koop in Bredene? Correct! En waarom nu toehappen?

Geplaatst door

Altijd al gedroomd van wonen aan zee maar nooit wat betaalbaars gevonden? Met de appartementen van Kop van Sas koop je een appartement in Bredene dat vriendelijk is voor de portefeuille en waar je toch prinsheerlijk geniet van alles wat de zee je te bieden heeft. Waarom zou je nog twijfelen?

 

Met een appartement in Bredene bevind je je vlak bij alles wat je nodig hebt

Door de aankoop van een appartement te Bredene combineer je de rust van de zee met het bruisende van een stad die leeft, bloeit en groeit. Alle faciliteiten (winkels, scholen, uitvalswegen,…) bevinden zich op wandelafstand en als je rondkijkt ben je toch omringd door groen en water. En dit alles tegen een zeer betaalbaar prijskaartje. Kortom met een appartement te kopen in Bredene investeer je in jezelf, je levenskwaliteit en je toekomst.

 

Kop van Sas, alles wat je zoekt in een appartement

Nieuwbouw zonder kopzorgen, materiaal van topkwaliteit en een aannemer die van aanpakken weet. Waarschijnlijk al genoeg redenen om een appartement te kopen aan de zee? Bij Kop van Sas heb je de keuze uit verschillende ruime appartementen, centraal gelegen maar toch in het midden van een groene omgeving. Royale terrassen, veel licht en een ondergrondse parking bezorgen je instant een vakantiegevoel. Meteen weet je weer waarom je dit appartement hebt gekocht in Bredene.

 

Meer informatie over de appartementen die Kop van Sas te koop heeft in Bredene?

Is je belangstelling gewekt en heb je interesse om een appartement te kopen in Bredene? Dat begrijpen we volkomen! Maak een afspraak voor een bezoek via onze website. We maken je met plezier wegwijs in dit project tijdens een vrijblijvende rondleiding. Maak van je bezoek gelijk een leuke uitstap naar het bruisende Bredene en ontdek zelf in levende lijve alle voordelen!

Met een historisch lage rente is het momenteel een echte opportuniteit om te investeren in een betaalbaar appartement aan zee! Je verzekert je eigen toekomst en deze van je familie. Combineer dit met het bruisende Bredene, de ideale ligging aan de Spuikom en de prachtig afgewerkte nieuwbouw appartementen van Kop van Sas en je weet dat je er snel moet bij zijn! Met prijzen die starten vanaf 225.000 euro is handelen geboden. 

http://www.betaalbaarwonenaanzee.be