Mode plein Blog
Image default
Auto

Auto leasen met reclame

Auto leasen zonder bkr

U wilt voor uw bedrijf een auto leasen zonder bkr met een pakkende reclame? Dan benu u bij ons aan het juiste adres. Veel leasemaatschappijen brengen extra kosten in rekening als u wilt voorzien van uw gepersonaliseerde reclame uitingen. Deze kosten worden u achteraf berekend, hierdoor komt u voor onvoorziene kosten en onaangename verrassingen te staan.

Wij bieden transparante lease producten aan in combinatie met auto reclame. Naast onze ervaren lease adviseurs krijgt u de beschikking over een team van professionele designers die u ondersteunen en uw volledige ontwerp kunnen samenstellen, ”re-freshen” of ”re-designen”. Voor welke optie u ook kiest, uw auto zal voorzien zijn van een strak design welke op professionele wijze op uw auto is toegepast.

Bij ons bedienen wij u op basis van een full service model een leaseauto volledig voorzien van uw reclame uiting. Wij willen onze klanten kennen een weten waar zij voor staan. Wij zorgen vervolgens dat de wensen en behoeftes worden vertaald naar de juiste lease auto, de juiste leasevorm en gewenste auto reclame. Hierdoor besparen wij u als ondernemer erg veel tijd, naast de tijdsbesparing bespaart u ook substantiele op uw kosten. Dit omdat wij alles zelf voor u managen en daardoor geen externe partijen hoeven aan te spreken. Alles onder een dak tegen een zeer scherp tarief !

Leasevorm kiezen

Als u een auto gaat leasen is het enorm belangrijk dat u weet welke lease mogelijkheden er zijn. Elke onderneming is anders en voor elke ondernemer is een specifieke oplossing. BIj ons geeft uw persoonlijke lease adviseur net dat beetje extra. Het gaat ons niet alleen om auto’s verkopen, maar juist om tevreden klanten.

Wij beginnen met het in kaart brengen van uw onderneming, vervolgens uw mobiliteitswensen. Als deze in kaart gebracht zijn kunnen wij u al adviseren welke leasevorm het beste bij u past inclusief alle fiscale mogelijkheden of gevolgen. Daarnaast is duidelijk aan welke eisen uw leaseauto moet voldoen.

Om de daadwerkelijke prijsberekening te doen gaan wij samen met u in gesprek en rekenen u de verschillende mogelijkheden uit. De meest gekozen leasevormen zijn Full Operational Lease en Financial lease.

http://www.bkrlease.nl