Mode plein Blog
Image default
Zakelijk

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding

In veel sectoren is het gebruikelijk dat het personeel gekleed gaat in herkenbare bedrijfskleding. Dit is niet alleen belangrijk voor de herkenbaarheid, maar ook voor de veiligheid. Zo moet u er natuurlijk niet aan denken dat een bouwvakker geen veiligheidsschoenen draagt of dat een wegwerker geen fluorescerend hesje aan heeft. Bedrijfskleding is in deze gevallen erg belangrijk vanwege het veiligheidsaspect, zonder een stalen neus in de schoen, kan er immers veel fout gaan met de voeten van iemand die bijvoorbeeld in de bouw werkt. En zonder fel gekleurde kleding valt een wegwerker nauwelijks op en wordt de kans op ongelukken een stuk groter.

 

Eenheid door bedrijfskleding

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw personeel bedrijfskleding te laten dragen vanwege de herkenbaarheid. Zo is het voor klanten erg handig als winkelpersoneel herkenbare kledingstukken hebben of als de bediening in een restaurant of bar herkenbaar gekleed gaat. Daarnaast is het niet alleen handig voor de klant, door te kiezen voor bedrijfskleding straalt u als bedrijf ook meer eenheid uit. Bovendien hebt u op die manier als werkgever zelf in de hand wat de uitstraling van uw werknemers is, u hoeft hen dan niet te instrueren over wat voor soort kleding u wel of niet geschikt vindt voor op de werkvloer.

 

Een echte specialist

Bent u op zoek naar mooie bedrijfskleding? Dan is een echte specialist voor u het juiste adres. Bij dergelijke bedrijven profiteert u vaak van:

  • snelle levering
  • jarenlange ervaring
  • mogelijkheid tot bedrukken met diverse technieken
  • hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen
  • mogelijkheid tot kwantumkorting, ook bij kleinere bestellingen
  • regelmatig goede aanbiedingen.

Kies een leverancier die vele mogelijkheden biedt, ook voor zzp’ers en andere kleine bedrijven. Dit zijn namelijk ideale partners om uw bedrijfskleding mee te regelen. Bij hen bent u verzekerd van persoonlijk contact en goede adviezen.

http://www.bedrijfskledingtotaal.nl/

Gerelateerde artikelen

Bijzondere vergaderlocaties op de Veluwe

3 facturatie-tips

Productiever en relaxter werken tijdens de coronacrisis met een thuiskantoor