Mode plein Blog
Image default
Mode en Kleding

Bedrukte softshell jassen, perfect als bedrijfskleding

Wanneer u op zoek bent naar een jas voor uw bedrijf, zult u in vele gevallen uitkomen bij een softshell jas. Een softshell jas bedrukken of borduren is eenvoudig, de jas gaat lang mee en kent nog meer vele voordelen! Welke dat allemaal zijn leest u in dit artikel waarin wordt besproken waarom een bedrukte softshell jas een perfecte jas is om elke dag met plezier in te werken! Een softshell jas is in vele situaties een verademing voor uw personeel.

Softshell jas bedrukken

Een softshell jas bedrukken kan worden gedaan door te bedrukken of borduren. Borduren geeft de te bedrukken softshell jas een extra subtiele, elegante uitstraling mee. Een softshell jas bedrukken is niet voor elk model mogelijk. Dat komt doordat de bedrukking en het materiaal niet altijd even goed samen gaan voor een duurzaam resultaat. Echter gaat dit in vele gevallen wel. Vraag daarom altijd bij uw bedrijf waar u de softshell jas wil bedrukken op of het mogelijk is. Bij dit bedrijf kunt u een groot assortiment aan softshell jassen om te bedrukken.

Zeer comfortabel

Het dragen van een softshell jas is erg comfortabel. Het materiaal sluit goed aan het lichaam en beweegt makkelijk mee met uw bewegingen. Het voelt als een sportjack, maar is een stuk warmer dan een gemiddeld trainingsjack.

Licht en ademend materiaal

Een softshell jas is daarnaast een erg lichte jas met vrij goed ademende eigenschappen. Al deze eigenschappen maken het een zeer fijne jas om buitenactiviteiten in te ondernemen. Daarnaast is het zeer fijn dat deze jas voorzien is van ademend materiaal. Wanneer een jas niet goed ademt, ga je dat merken door het zweet wat aan de binnenkant van de jas niet kan worden afgevoerd.

Hele jaar door te dragen

Of het nu zomer, lente, winter of herfst is, een softshell jas kun je altijd aantrekken. Omdat het goed ademt is het niet snel te warm aanvoelt bij hogere temperaturen, waar je bij regen en een sterke wind niet last zal ondervinden.

Ruim aanbod

Binnen softshell jassen is er veel keuze! Ten opzichte van gewone jassen kunt u er veel meer verschillende modellen vinden. En in verschillende kleuren. Hierdoor vindt u altijd een softshell jas die voldoet aan uw wensen.

Niet duur

Een softshell jas kopen is niet prijzig. Voor nog geen twintig euro per jas zijn ze te koop. Dat is heel voordelig als u bedenkt dat een gewone winter werkjas al gauw €40 per stuk zal kosten. Het gaat dan over jassen zonder bedrukking. Voor het bedrukken van een softshell jas, kun je rekenen op een meerprijs, al zal dit een stuk minder geld kosten per jas dan dat de jassen zelf kosten. Doorgaans kunt u denken aan iets tussen de vijf en 10 euro per stuk.