Mode plein Blog
Image default
Banen en opleidingen

Infrastructure Solution Architect

Infrastructure Solution Architect

Jouw verantwoordelijkheden

Als Infrastructure Architect ben je gehouden voor de implementatie van de bouwkunde in de gedeelte “infrastructure & operations” van een van onze lidinstellingen. Je bepaalt de technische evolutie van de informatica-infrastructuur om de continuïteit van de bestaande informatica-infrastructuurdiensten te verzekeren. Je verleent raad over de te implementeren bouwkunde en te volgen procedures. Je definieert de papieren en technische hulp voor de operatoren, de ontwikkelaars, gebruikers en informaticadiensten. Je werkt tezamen met de projectleiders voor de projecten in verband met de wegennet en je verleent hen raad over de keuzes, technische oplossingen en architecturen die geïmplementeerd moet worden. Daarnaast coördineer je de implementatie van nieuwe architecturen. Je treedt op als technisch “change manager” om de methode van werken en de processen in verband met het infrastructuurbeheer te doen evolueren. Tezamen met de functioneel bouwmeester en de software bouwmeester vorm je het solution team.
Jouw profiel
je beschikt over een academisch oorkonde ( informaticus of burgerlijk ingenieur ) en hebt minimaal vijf jaar ervaring in het design van technische architectuur.
Je hebt ervaring met systeemarchitectuur ( arctisch, digitaal autogram, oracle big data appliance, etc. ).
Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent klantgericht en ontwikkelt een vertrouwensrelatie met de klanten op onderstel van je technische expertise.
Je kan beslissingen consumeren en innovatief denken door creatieve ideeën aan te brengen.
Je relationele vaardigheden bedienen je anderen te loodsen en te aanprijzen bij de implementatie van geschikte oplossingen.
Je bent proactief en doet de spullen vooruit gaan.
Je streeft ernaar om de verwachte prestaties te bereiken. Je bent onafhankelijk, maar bent daarnaast een goede teamplayer.

Ons aanbod

Bij smals bouw je mee aan complexe ict-services die een rol gaan performen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ict infrastructure of ondersteunende instituten is conditionering, vakgebied en carrière mogelijk. Ict for society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het publiek verscheping 100 % back en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Ook voert smals een gelijkekansenbeleid.

https://www.nieuwejobs.com/job/q/architect.html