Mode plein Blog
Image default
Aanbiedingen

Boxsprings

Ervaar wat volledig uitrusten betekent door u zelf een echt boxspring bed aan te schaffen. Aarzel niet wanneer uw huidig matras versleten is. U hoeft zelfs niet te wachten tot uw matras het beste heeft gehad want met een boxspring doet u op ieder moment een goede zaak. 

Laat u gerust bijstaan tijdens uw aankoop door specialisten in de winkel die alle informatie hebben over boxspring bedden. Als koper zal u versteld staan over de vele mogelijkheden en afmetingen die er op de markt zijn. Het is mogelijk om een exemplaar te laten maken volledig op maat van uw wensen. Het gaat dan niet alleen over de afmetingen maar bijvoorbeeld ook over de stoffen, de stijlen en de kleuren die de boxspring bedden bekleden. Om helemaal knus in uw bed te liggen, kan u de dikte van het hoofd- en voeteinde eigenhandig bepalen. Als koper hebt u alles in handen voor de perfecte boxspring.

U kan echter nog een stapje verder gaan. Om in bed makkelijker een boek te lezen of om de benen wat hoger te leggen, kan u kiezen voor elektrisch verstelbare boxspring bedden. U zal steeds in de beste positie liggen of rechtop zitten. Dit is uiteraard ook ideaal om languit televisie te kijken vanuit uw bed. De meest recente boxspring modellen hebben een eigen LCD-televisie en DVD-speler ingebouwd aan het voeteinde. Als dat geen pure luxe is. Door zijn comfortabel systeem zijn boxspring bedden trouwens een aanrader voor hoteleigenaren om ze te gebruiken in hun zaak.

http://dematrassengigant.be/boxsprings