Mode plein Blog
Image default
Beauty en verzorging

De beste kliniek voor een borstvergroting

Een borstvergroting – daar besluit u niet zomaar toe. Wanneer u uw borsten laat vergroten, wilt u dan ook dat een expert de ingreep uitvoert. Alleen dan weet u zeker dat u het resultaat krijgt dat u voor ogen had. Bij Mediclinic werken ervaren en gepassioneerde artsen. Het personeel heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van borstvergrotingen nabij Antwerpen, en er wordt altijd heel goed op de hygiëne gelet. Zo blijft de kans op complicatie bij de ingreep tot een minimum beperkt. Interesse? Lees dan verder.

Een borstvergroting nabij Antwerpen? Dit houdt het in

Wie een cosmetische ingreep wil laten uitvoeren, doet er goed aan zich voldoende te laten informeren. Dat kan alleen bij een gespecialiseerde kliniek, waar artsen werken die kennis van zaken hebben. Wat houdt de ingreep precies in?

Ga op consult bij de arts

Denkt u na over een borstvergroting? Stap één is een consult aanvragen bij een arts. Hij kan u helpen bepalen of de ingreep inderdaad de juist keuze voor u is. En hij kan u aan de hand van pasprotheses laten zien wat het resultaat van de ingreep gaat worden. Het is zaak dat u zich goed laat informeren, want de operatie is redelijk ingrijpend.

Het inbrengen van de prothese

Hoe plaatst de arts het implantaat? Nadat u onder narcose bent gebracht, maakt hij een kleine opening. Daardoorheen wordt de prothese tussen of achter de borstspier geplaatst. U kunt vaak dezelfde dag weer naar huis, en de herstelperiode is relatief kort. Het risico dat er iets misgaat met de prothese is bovendien klein, zolang de operatie in een steriele ruimte wordt uitgevoerd.

Maak een afspraak voor een borstvergroting in Antwerpen

Op zoek naar de beste plek waar u een borstvergroting in Antwerpen kunt laten uitvoeren? Maakt u dan vandaag nog een afspraak bij een betrouwbare kliniek

Gerelateerde artikelen

Wat worden de haartrends van 2022?

Migraine bestrijding met botox!

Deze tips toepassen voor het verwijderen van donkere oksels