Mode plein Blog
Image default
Telefonie

De nieuwe iPhone 6S Plus kopen?

De nieuwste iPhone: moet je hem halen?

Voor de echte Apple-fanaten bestaat er natuurlijk geen twijfel, die moeten de iPhone 6s Plus abonnement meteen hebben. Voor de mensen die niet zo gek zijn van Apple staat de keus eigenlijk ook al vast, want gezien de zeer hoge prijs van dit apparaat zullen die hem zeker niet halen. Hoe zit het met het publiek, dat tussen deze twee uitersten valt? Is er voor hun genoeg reden om deze smartphone te kopen?

Meer van hetzelfde

Als je niet per se het nieuwste van het nieuwste hoeft te hebben is deze telefoon niet erg interessant voor jou. Als je dat wel wil zal hij echter ook niet zeer boeiend voor jou zijn. Dat komt omdat er momenteel eigenlijk weinig innovatie is op het gebied van smartphones. Alle onderdelen die in de telefoons zitten, zoals het scherm, de speakers en de accu, kunnen natuurlijk wel verbeterd worden. De verschillende onderdelen worden kleiner, efficiënter, lichter en sneller. Dat kun je echter niet een werkelijke innovatie noemen. Prettig is het natuurlijk wel. In het geval van de iPhone 6s Plus betekent dit, dat er een snellere processor en meer intern geheugen in zit. Verder heeft de digitale camera meer megapixels gekregen ten opzichte van oudere modellen. Niet bijster interessant en niet genoeg reden om deze telefoon te kopen in het geval je nog een ander hebt die goed werkt.

Te negatief?

Is dit misschien een te negatief oordeel? Laten we vooropstellen, dat je voor een smartphone die rond de €800 kost veel mag verwachten. En eerlijk is eerlijk, je krijgt er ook een uitstekende smartphone voor. Apple doet zelfs een duit in het innovatieve zakje door bij de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus 3D Touch te introduceren. Het scherm kan daarmee registreren hoe hard erop wordt gedrukt en dat geeft leuke mogelijkheden. Toch rechtvaardigt dit niet het enorme prijskaartje, tenzij je per se de nieuwste Apple moet hebben.

Bron: Mobieleabonnement.nl

http://smartphonetrends.nl/iphone-6-plus/