Een Amerikaanse auto importeren is eenvoudig dankzij de specialist

Geplaatst door

Bent u een echte fan van oldtimers? Dan is de kans groot dat u het internet afstruint op zoek naar die ene perfecte auto. Heeft u er een gevonden? Met de snelle service door Marlog Car Handling staat de auto binnen no-time bij u voor de deur. Marlog Car Handling is gespecialiseerd in het importeren van uw Amerikaanse auto. Maar dit is niet het enige. Auto’s, motoren, oldtimers en boten worden professioneel van en naar elke plaats in de wereld vervoerd. Of u nu wilt samenwerken op professioneel niveau, of dat oldtimers uw passie als particulier zijn, Marlog Car Handling is altijd de juiste partner. Ieder voertuig wordt veilig, voordelig en snel vervoerd. Naar auto import bedrijven hoeft u niet verder meer te zoeken.

De procedure tijdens het importeren van een Amerikaanse auto

Laat u een Amerikaanse auto importeren door een specialist? Dan kunt u altijd rekenen op een vast stappenplan voor het importeren van auto’s. Allereerst moet uw auto een importvergunning en een Nederlands kenteken bemachtigen. Of de geïmporteerde auto een Nederlands kenteken mag krijgen, wordt onderzocht door de RDW, de Rijksdienst voor het Wegverkeer. De RDW onderzoekt onder andere of de auto voldoet aan milieueisen om de weg op te mogen. Deze milieueisen zijn ook belangrijk voor het vaststellen van de BPM. Nadat de BPM is betaalt ontvangt u het kentekenbewijs. Marlog Car Handling helpt u graag bij alle procedures. Dus wilt u een Amerikaanse auto importeren? Kies voor dé specialist!

Plannen om een Amerikaanse auto te importeren? 

Bent u afgelopen jaar op droomreis geweest naar Amerika? Ongetwijfeld was dit een prachtige ervaring om nooit te vergeten. Heeft u daar een mooie auto gezien? Die u maar niet uit uw hoofd kunt zetten? Importeer deze dan gewoon naar Nederland! Maar weet u niet goed wat hierbij allemaal komt kijken? Marlog Car Handling helpt u graag. Als een van de meest betrouwbare auto import bedrijven in Nederland regelen zij graag het volledige transportproces voor u, inclusief alle procedures die nodig zijn om een buitenlandse auto naar Nederland te importeren. U betaalt hiervoor een duidelijke all-in prijs. De kosten kunnen in veel gevallen laag gehouden worden. Voor deze lage prijs voert de specialist Handling de gehele procedure uit zoals u dat wenst.