Mode plein Blog
Image default
Bedrijven

gasloos uw huis verwarmen

Veel Nederlanders zijn tegenwoordig bezig met duurzamer en bewuster leven. Of het nou gaat om het scheiden van afval, of het rijden van een auto met minder CO2 uitstoot. Maar waar mensen niet zo veel over nadenken is hoe veel gas ze nou in een jaar gebruiken. Dit ligt meestal veel hoger dan dat ze beseffen. Maar daar heeft techneco een oplossing voor gecreëerd. Zij hebben namelijk een functie op hun website wat een verschil aan gasloos verwarmen kan leveren. Dit is een simpele vragenlijst die, wanneer ingevuld, laat zien hoe veel euro en kubieke meter gas je kan besparen als je besluit een verandering te doen in uw verwarmingssysteem.

Een combiwarmtepomp is een soort pomp die samenwerkt met iedere soort gasketel. Voor het gemak hebben ze deze warmtepomp de Elga genoemd. De Elga zorgt met haar terugverdientijd voor een opmars van een energiezuinige bestaande woningbouw. Door de Elga te combineren met een gasketel wordt ten alle tijden het hoogste rendement gehaald. De Elga kan bijna zelfstandig functioneren, het enige moment dat de ketel nog bijspringt is voor de verwarming. En zelfs dan niet altijd, maar alleen wanneer dit echt nodig is. Slechts wanneer de temperatuur buiten onder de 5 graden komt schakelt de Elga zichzelf uit en laat zij de ketel het werk overnemen. Maar het meest opvallende is aan de Elga is nog wel hoe bizar veel gas er bespaard wordt voor de verwarming. Dat is maar liefst tussen de 50 en 90 procent! En dankzij haar extreem goede energielabel (a++) wordt het mogelijk dat uw woning met 2 energie labels omhoog gaat. De experts van techneco hebben berekend dat u gemiddeld tussen de 200 en 500 euro kan besparen op jaarbasis. En dat allemaal met slechts 1 verandering in uw huishouden!

Kort samengevat is het niets minder dan verstandig om een Elga warmtepomp in uw huis te zetten. Want wees nou eerlijk, wie wil er nou niet zo veel geld besparen en daarbij ook nog is groener gaan leven?

https://techneco.nl/