Mode plein Blog
Image default
Mode en Kleding

GPS tracker webshop opent deuren.

Amsterdam (23-07-2014). De redactie van de telegraaf kan u mededelen dat België en Nederland een webshop rijker zijn vanaf aankomende woensdag. Deze webwinkel verkoopt diverse gps trackers en toebehoren tegen een scherpe prijs. De verzending vind binnen 24 uur plaats na betaling en betalen kan via alle meeste gebruikte methoden.

Een track and trace systeem is een heel klein apparaat, waarmee op elk gewenst moment de locatie is op te vragen. Het systeem maakt gebruik van het gps, gsm en gprs netwerk en is daarom erg gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Vanaf uw luie stoel kunt u de locatie van vrijwel alles traceren met één sms of via het computerscherm.

De ondernemers van vindmijterug.nl blikken terug op de goede voorbereiding voor de opening: “Criminelen zorgden ervoor dat we werden geconfronteerd met de diefstal van dure luxe goederen en daarom besloten we een gps tracker te kopen via internet. Tot onze verbazing waren deze erg duur, werden geleverd zonder goed beschrijvingen en bevatten vaak een duur abonnement. Dit wilden we niet en vandaar dat we besloten zelf een webwinkel in gpstracker te starten. Tegen een scherpe prijs bieden we de prijs, kwaliteit en service die u kunt verwachten van een volgsysteem.”

De gps tracker is geschikt om gestolen goederen te traceren, personeel in de gaten te houden of kinderen en oudere familieleden op te sporen of in de gaten te houden. De gebruikte toepassingen zijn ongekend groot. Niets blijft meer verborgen met een gps tracker van vindmijterug.

http://www.vindmijterug.nl