Heerlijk tot rust komen op een camping nabij Appelpop

Geplaatst door

Het grote festival Appelpop ligt om de hoek bij Recreatieoord In den Boomgaard. Op deze camping met natuurzwembad komt u heerlijk tot rust na een drukke en leuke dag op het festivalterrein van Appelpop. Wilt u tijdens het festival eens een dagje rust, of wilt u na het festival helemaal tot rust komen? In de omgeving maakt u prachtige fiets- en wandeltochten. Struin over dijken en door de uiterwaarden en ontdek de prachtige kleine dorpjes in de omgeving. U kunt op Recreatieoord In den Boomgaard terecht voor de mooiste fiets- en wandelroutes, die vaak bij de camping beginnen. Regelmatig worden er ook toertochten op de fiets en wandeltochten georganiseerd.

Altijd verzekerd van een plekje op de camping tijdens Appelpop

Gaat u elk jaar weer naar Appelpop om de leukste en beste artiesten live te zien optreden? Maar heeft u moeite om tijdens dit festival een fijne slaapplaats te vinden? Waarom regelt u niet meteen een slaapplaats op de camping voor tijdens de komende edities van Appelpop? Op Recreatieoord In den Boomgaard huurt u een knusse chalet die voorzien is van alle gemakken en gelegen is op een paar minuten lopen van het festivalterrein. Voor wie echt zekerheid wil: koop uw eigen stacaravan op Recreatieoord In den Boomgaard! U bent dan altijd voorzien van een droge en luxe slaapplaats tijdens het festival. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Droog op de camping tijdens Appelpop

Het festival Appelpop vindt plaats in september. Dit betekent dat het prachtig weer kan zijn, maar in deze maand kan er ook veel regen vallen. U wilt dan natuurlijk wel een droge en fijne slaapplaats niet ver van het festival. Recreatieoord In den Boomgaard is de ideale camping tijdens Appelpop. De camping is gelegen vlakbij het festivalterrein. Handig voor als u even iets droogs wilt aantrekken tussendoor. En na een lange festivaldag is het fijn als u snel weer terug kunt naar de camping. Drink nog snel een laatste drankje en zoek uw bed op. Morgen is er weer een leuke dag vol muziek!