Heerlijk varen doet u met een jacht dat te huur is een expert

Geplaatst door

Heeft u ooit eerder de prachtige natuur van Nederland mogen bewonderen vanaf het water? Grijp nu uw kans en huur een prachtige jacht van de professional op het gebied van jachtverhuur. Zonder vaarbewijs kunt u met elk luxueuze dat te huur is bij Delos Yacht Charter de mooie natuur van het ‘Groene Hart’ ontdekken met tot wel 10 vrienden of familieleden. Vaar bijvoorbeeld over de Loosdrechtse Plassen, dit natuurgebied is erg populair bij watersporters. Hier vindt u daarom ook veel restaurants, terrasjes en jachthavens. Wilt u wat meer de rust opzoeken? Kies dan voor een vaartocht over De Hollands IJssel. Dit natuurgebied bestaat uit prachtige rivieren waarop u met uw motorjacht langs dromerige stadjes vaart.

Een jacht te huur van maart tot een met oktober

Door het jaar heen zijn er verschillende momenten waarop u kunt gaan varen met een prachtige boot. Wat dacht u van de meivakantie of in de herfst? Dit is geen probleem wanneer u een jacht huurt bij een specialist in jachtverhuur. Elk volledig uitgerust jacht dat te huren is bij Delos Yacht Charter is beschikbaar tijdens het vaarseizoen dat loopt van maar tot en met oktober. Wilt u weten of het jacht beschikbaar is in de periode dat u op vakantie wilt gaan? Dit jachtverhuur heeft een handig overzicht waarop u direct kunt zien of een jacht te huur is op het moment dat u wenst. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Een jacht te huur voor een vakantie op het water

Wacht nog even met het plannen van uw vakantie en kies voor een heerlijke tocht op het water. Bij het huren van jacht bij jachtverhuur Delos Yacht Charter bent u verzekerd van topkwaliteit. Bij deze specialist is een jacht te huur voor tot wel 10 personen, waarmee u desgewenst meerdere weken het water op kunt. Alle jachten zijn compleet uitgerust. Dit wil zeggen dat alle keukenspullen en apparaten aanwezig zijn en natuurlijk al het benodigde meubilair zodat u onbezorgd kunt genieten van uw vakantie. Bij deze jachtverhuur kunt u kiezen uit 8 prachtige jachten waarmee u vrij kunt varen in de mooie natuur van het ‘Groene Hart’.