Mode plein Blog
Image default
Financieel

Incassobureau voor particulieren

Incassobureau voor particulieren

Voor particulieren incasseert incassobureau Bill ook. Veel incassobureaus en deurwaarders incasseren alleen voor bedrijven. Bill gaat echt veel verder dan dat! Particuliere incasso opdrachten zijn bij Bill van meer dan van  harte welkom. Openstaande vorderingen van debiteuren door heel het land zijn welkom. Door heel Nederland incasseert Bill uw vorderingen. Een particuliere incasso opdracht verschilt van een standaard incasso opdracht. Er moet altijd exact naar gekeken worden. Het incassobureau voor particulieren is Bill.

Hoe we te werk gaan

Als er een incasso procedure gestart wordt. Uw debiteur ontvangt van ons een 1e schrijven. Hierin staat wat hij of zij moet voldoen. Particuliere opdrachtgevers kunnen vaak een beroep doen op de wet koop op afstand. Hierin zijn diverse zaken uitstekend geregeld bij bijvoorbeeld een koop via internet. Binnen 14 dagen kunt u nog op uw bestelling teurgkomen. U kunt de bestelling terugsturen en uw geld terug eisen.

Een incasso opdracht indienen

Debiteur moet de incassokosten betalen. Doorgaans is dit een bedrag van 15%. Maar die worden via een tabel berekend en zijn lager als de hoofdsom hoger is. Er wordt ook btw over de incassokosten berekend omdat u als particuliere klant de btw dus niet kan verrekenen. U hoeft deze in ieder geval niet te betalen. Particuliere incasso opdrachten voeren wij uit helemaal op basis van no cure no pay. En dat betekent dan weer: Wanneer er niets voldaan wordt dan kost het u ook helemaal niets.

http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html

Gerelateerde artikelen

Een persoonlijke lening, hoe ga je er verantwoord mee om.

Met spoed een mobiele pinapparaat lenen

Qflow en hun superhandige applicatie