Laat uw rug- of nekklachten verhelpen door een osteopaat in Eindhoven

Geplaatst door

Heeft u al langere tijd last van nek- of rugklachten, dan kunt u uitstekend terecht bij een osteopaat in Eindhoven. Hij of zij kijkt met andere ogen naar uw klachten dan diverse andere instanties. Daarnaast hanteren zij andere methodes om uw klachten aan te pakken. Bij Osteopathie van Duursen wordt de onderliggende oorzaak van wervelkolomklachten vaak buiten de wervelkolom gezocht. Bijvoorbeeld spanning van de bindweefselstructuren geeft ook spanning op de wervelkolom. De oorzaak kan dus in het bindweefsel of fascia liggen. Heeft u bijvoorbeeld een stijve enkel? Zelfs dit kan de oorzaak van uw rug- en nekklachten zijn. Wanneer een probleem niet tijdig opgelost wordt, bestaat het risico dat ook alle zachte structuren rondom het desbetreffende gewricht gaan irriteren.

Kom naar de osteopaat in Eindhoven bij sportblessures

Een blessure is ontzettend vervelend en wilt u zo snel mogelijk verhelpen. Wanneer u wordt behandeld door een osteopaat in Eindhoven kijkt deze niet alleen naar het betreffende lichaamsdeel, maar naar het gehele lichaam. Wanneer de mobiliteit van het hele lichaam verbeterd wordt, zal het lichaam makkelijker functioneren waardoor nieuwe blessures voorkomen worden. Heeft u nog geen blessure, maar sport u vaak? Ook dan heeft het zin om naar Osteopathie van Duursen te komen. Dankzij osteopathie kunnen problemen voorkomen worden. De praktijk van Osteopathie van Duursen is gevestigd aan de atletiekbaan van Eindhoven Atletiek waar een sportmedisch centrum is. Hier wordt intensief samengewerkt met fysiotherapeuten, podotherapeuten en andere specialisten om u weer op de been te krijgen. Sportblessure? Roep de deskundige hulp van Osteopathie van Duursen in Eindhoven in!

Tijdens de zwangerschap kunt u terecht bij de osteopaat in Eindhoven

Tijdens de negen maanden voor het krijgen van een kindje, verandert er ontzettend veel in uw lichaam. U moet namelijk ineens voor twee mensen zorgen in plaats van één. De osteopaat in Eindhoven kan uw lichaam helpen ondersteunen door ervoor te zorgen dat het bekken mobiel blijft waardoor de baby meer ruimte krijgt. Osteopathie van Duursen weet op een veilige manier problemen tijdens een zwangerschap te helpen voorkomen. Veel voorkomende klachten tijdens een zwangerschap zijn bijvoorbeeld harde een harde buik, zuuroprispingen, misselijkheid, hoofdpijnklachten en uiteraard rug-, been- en bekkenklachten. Na de bevalling komt u gewoon weer terug bij de osteopaat in Eindhoven om het lichaam op een natuurlijke manier weer in vorm te krijgen.