Mode plein Blog
Image default
Beauty en verzorging

Laten verdwijnen van rimpels

Rimpels krijgen is een erg nare eigenschap van ouder worden. Het kan voor een serieuze, boze blik zorgen en daarnaast zie je er een stuk ouder uit. Een facelift is een operatie die veroudering van de huid tegengaat, maar is best een ingrijpende operatie. De operatie heeft een aantal risico’s aan zich verbonden en kan bij slechte uitvoering flink wat littekens opleveren. Nu is er een veiligere, tijdelijke oplossing binnen de cosmetische wereld en dat is een liquid facelift.

Een liquid facelift is een goed, maar tijdelijke oplossing om geen operatie te hoeven te ondergaan. Net zoals een normale facelift is dit een manier om veroudering van de huid tegen te gaan, alleen wordt er hier niet gesneden in de huid en dat zorgt dus voor geen akelige littekens. Dit brengt natuurlijk ook minder risico met zich mee en dat is waar wij allemaal een heel stuk blijer van worden. Er wordt met injectables gewerkt in dit wordt aangebracht in de huid met een naald. Het gebruik van scalpels of messen is hier dus helemaal uitgesloten dus je zal geen littekens krijgen!

Liquid facelift prijzen kunnen erg verschillen per kliniek die je bezoekt. Het belangrijkste is om een kliniek te vinden waar je een goed gevoel bij hebt en volledig vertrouwen in hebt. Injectable klinieken zijn een bedrijf dat jarenlange ervaring heeft en hele professionele artsen. Zij bieden allemaal verschillende operaties, correcties en behandelingen aan, waaronder een rimpelbehandeling met injectables.

Bij een liquid facelift zijn er ook weer twee verschillende die te ondergaan zijn. Eentje met botox en de ander met fillers. Botox zorgt voor spierontspanning en gaat tijdelijk de rimpelvorming tegen. Na een verloop van tijd is het effect voorbij en zal je een nieuwe behandeling moeten ondergaan. Met fillers wordt er volume in de huid aangebracht, waardoor je huid voller is en de rimpels niet te zien zijn.

Kies dus nu jouw kliniek uit het dichts bij jou in de buurt en raak die vervelende rimpels kwijt!

http://injectableklinieken.nl/

Gerelateerde artikelen

Deze tips toepassen voor het verwijderen van donkere oksels

De beste kliniek voor een borstvergroting

Het belang van goede huidverzorging in de winter