Modeplein

Libido vrouw verhogen

Geplaatst door

Heb jij het gevoel dat je steeds vaker geen zin in sek s hebt? Dan is er een hele grote kans aanwezig dat jouw libido op het moment aan de lage kant is. Tegenwoordig kun je daar door simpele stappen snel iets aan doen.

 

In dit artikel lees je daar over en wijden we tevens een kleine alinea aan libido verhogende middelen die geschikt zijn voor vrouwen, we geven antwoord op de vraag hoe deze pilletjes nou precies werken en wat je dan zoal voelt als het eindelijk zijn werk begint te doen.

Manieren om een laag libido te verhogen

Je libido verhogen doe je zo – er zijn een aantal manieren om je libido een flinke oppepper te geven. Houd je aan de volgende punten en je zult zien dat je binnen enkele dagen al veel meer zin hebt dan voorheen.

 

  1. Eet iedere dag voedsel met een libido verhogende werking. Libido verhogend voedsel is onder andere alle vette vis soorten, rauwe cacao, dus ook chocolade waar ten minste 70% cacao in zit, noten, alle soorten groente en fruit.

  2. Beweeg meer: voldoende beweging helpt echt om je libido op een gezond niveau te houden. Op je plaats een minuutje hardlopen voordat je de slaapkamer in deukt, zorgt voor een adrenaline piek.

Libido verhogen met de libido pil

Als ondersteuning op eerder genoemde tips, kun je overwegen om een libido pil kuur te volgen. Dit werkt als volgt: je neemt iedere dag 1 pil voor gedurende 30 dagen. Na deze 30 dagen dient je libido weer hersteld te zijn en zul je merken dat je meer zin in sek s zult hebben.

 

http://libidoplaza.nl