Medailles bestellen die volledig voldoet aan uw wensen

Geplaatst door

Binnenkort is het zover, het sportevenement dat u organiseert. Daarvoor wilt u zelf medailles ontwerpen en bestellen. Gaat u hiervoor ook naar de webshop van Mila Sportprijzen? Hier vindt u prijzen voor bedrijven en particulieren. Bij het plaatsen van een bestelling kunt u niet alleen een keuze maken voor een specifiek soort medaille, maar ook voor een bepaalde sportafbeelding en een kleur lint. Op die manier kunt u de medaille helemaal afstemmen op uw sport. Heeft u zelf een logo ontworpen? Deze kunt u uploaden op de website waarna Mila Sportprijzen ervoor zorgt dat het logo op de medaille wordt geplaatst. U kunt medailles in verschillende groottes bestellen, namelijk 40 millimeter, 50 millimeter en 70 millimeter.

Meer dan alleen sportprijzen verkrijgbaar in de webshop

Er zijn veel verschillende redenen waarom medailles, bekers of rozetten uitgereikt worden. Denk bijvoorbeeld een kampioenschappen, maar ook bij een carnavalsoptocht, een puppycursus of een talentenshow reikt u een prijs uit. Ook voor deze gelegenheden kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten medailles en bekers bij Mila Sportprijzen bestellen. Heeft u een bestelling geplaatst en via een van de veilige betaalmethoden, zoals iDEAL, afgerekend? Dan wordt uw bestelling doorgaans binnen twee dagen bij u bezorgd. Wist u overigens dat deze webshop ook een selectie aan kinderbekers voor de kleine kampioenen heeft?

Voor welke sport bent u op zoek naar sportprijzen?

U zit midden in de organisatie van een sportevenement. U organiseert een tenniswedstrijd, de avondvierdaagse in uw dorp of de provinciale kampioenschappen zwemmen. Dan mogen passende sportprijzen niet ontbreken. Maar waar kunt u het beste medailles, bekers, rozetten, trofeeën en andere sportprijzen bestellen? Bij Mila Sportprijzen kunt u medailles voor allerlei sporten bestellen. Van hardlopen tot wielrennen en van zwemmen tot voetbal: hier treft u een uiteenlopend assortiment aan prijzen voor iedere sport. Bovendien kunnen de prijzen geheel naar wens worden gepersonaliseerd. Dat houdt in dat de sportbekers en medailles op maat worden gemaakt in de vorm van tekst en dat de sportprijzen voorzien kunnen worden van gravure. Het voordeel? U betaalt niets extra’s!