Mode plein Blog
Image default
Woning en Tuin

Muurstickers van beroemdheden

Zoals je na het bezoeken van diverse websites waarschijnlijk wel hebt kunnen zien zijn er talloze verschillende muurstickers te koop. Op iedere site zijn er wel andere muurstickers te vinden en al deze muurstickers verschillen weer van elkaar. De meeste aanbieders van muurstickers ontwerpen de stickers zelf. Moeilijk is het voor hen niet, want met een fotobewerkingsprogramma zoals Photoshop is een muursticker snel gemaakt. Hier moet vervolgens nog wel een vectorbestand van gemaakt worden anders kan de sticker niet uitgesneden worden.

 

Muurstickers van beroemdheden

 

Er zijn ook muurstickers van beroemdheden verkrijgbaar. Dit zijn muurstickers met een momentopname van een persoon. Bijvoorbeeld een voetballer die een actie maakt, een filmster, een soldaat, een cowboy, een baby of een spelend kind. De posities en beroepen zijn natuurlijk eindeloos. Daarnaast zijn er ook muurstickers van personen die berucht zijn. Denk aan een muursticker van Albert Einstein. Overigens heeft Einstein ook vele muurstickers met zijn bekendste quotes. Dus naast afbeeldingen zijn muursticker teksten van quotes en uitspraken ook mogelijk.

 

Voor elk thema een muursticker

 

Alle muurstickers en interieurstickers geven een bepaalde indruk van een persoon. Wanneer je een fervent liefhebber van voetbal bent kun je een muursticker met een voetballer in een bepaalde kamer laten aanbrengen. Hetzelfde geldt voor liefhebbers van pak hem beet wielrennen, rockmuziek, american football, schermen of skiën. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden. De mogelijkheden met muurstickers zijn dan ook eindeloos.

 

Kies de gewenste kleur

 

Naast de soort persoon kun je ook de grootte bepalen en ook de kleur. Zo kun je alles bij het interieur laten passen door de juiste sticker, grootte en kleur te kiezen. Met een sticker geef je je eigen interieur net dat beetje persoonlijkheid mee.

http://www.stickerparadijs.nl/muurstickers/beroemdheden