Mode plein Blog
Image default
Haartransplantatie

Natuurlijk haar extensions

Vaak hebben mensen het over nep haar extensions maar deze mensen weten vaak niet dat clip in extensions van natuurlijk haar worden gemaakt. Er is dus niks nep aan clip in extensions en daarom noemen we het natuurlijke haar extensions.

De clip in extensions van natuurlijk haar zijn heel populair omdat ze niet van echt te onderscheiden zijn. Je kunt de natuurlijke clip in extensions gebruiken voor het verlengen van je haren of om je haren meer volume te geven. Bekende Belgen gebruiken het jaren om hun haren dat beetje extra te geven dat het nodig heeft. Ze zijn dan ook niet van echt te onderscheiden. Je zou je verbazen over het aantal bekende Belgen dat clip in extensions draagt.

Het handige aan de clip in extensions is ook dat je niet perse naar kapper hoeft. Je kunt ze namelijk ook makkelijk zelf in te zetten. De clip in extensions worden wel bij veel kapsalons verkocht en het is ook mogelijk om ze daar erin te laten zetten. Je kunt de clip in extensions ook in de winkel kopen of gewoon online bestellen. Als je de clip in extensions online besteld heb je ze binnen een paar dagen in huis klik hier voor meer informatie.