Mode plein Blog
Image default
Gezondheid

Op Zivi vind je zorginformatie van duizenden Vlaamse zorgverleners op 1 handige site!

Van tandarts tot hepatoloog

Als je een huisarts, diëtist, oogarts of een andere zorgverlener in de buurt zoekt, dan wil je vast niet alleen zijn of haar contactgegevens vinden. Je wil ongetwijfeld ook eerst even informeren naar de ervaringen van anderen voor je een afspraak maakt, toch?

Je kan er het telefoonboek op naslaan of beginnen rondbellen naar al je vrienden en familie, of je kan even de zorginformatie databank van Zivi.be consulteren. Daar staat namelijk alle zorginformatie die je zoekt, overzichtelijk samengebracht op 1 handige website.

Duizenden Vlaamse zorgprofessionals zoals tandartsen, psychologen, verplegers, zorgorganisaties en vele andere specialisten hebben er hun eigen informatieve pagina. Daar vind je natuurlijk hun contactgegevens terug, maar ook bijkomende informatie over hun expertise, consultaties en betaalmogelijkheden en zelfs reacties van andere patiënten om je een eerste indruk te geven van de service die je bij deze zorgverlener mag verwachten.                      

En dat is trouwens niet alle zorginformatie die je op Zivi kan terugvinden. Ook de dokter, huisarts en apotheker van wacht heb je in 1 klik te voorschijn gehaald. Of zoek je een woonzorgcentrum of service flat? Ook daavoor heeft Zivi een handige zoekfunctie voorzien en zelfs de bijsluiters van heel wat courante geneesmiddelen, kan je snel opzoeken.

Kortom, op Zivi is zorginformatie voor iedereen beschikbaar in slechts enkele muisklikken. Benieuwd? Surf naar de website en test het zelf!

http://www.zivi.be