Mode plein Blog
Image default
Beauty en verzorging

Permanente make-up

Permanente make-up

Uw schoonheid extra in de verf zetten of imperfecties waar u zich aan ergert tot een minimum herleiden? Het kan met onze permanente make-up. Na onze behandelingen zal de uitstraling van uw gezicht helemaal in balans zijn. Onze troef is dat het resultaat heel natuurlijk zal ogen. Onze permanente make-up gooit alle kunstmatig uitzichten over boord. Het biedt een fris en stralend resultaat, wat onze klanten verwachten.

 

Bij iedere klant staat honderd procent tevredenheid op de eerste plaats. Daarom luisteren wij graag naar uw vragen, opmerkingen en wensen. Daarom gaat iedere behandeling van start met een intakegesprek. Nadat u alle wensen hebt aangegeven, het is de bedoeling om een plan van aanpak op te stellen. Uiteraard gebeurt dit in samenwerking met u. Onder andere de juiste techniek, de kleur en vorm voor uw gezicht wordt bepaald.

Het aanbrengen van de permanente make-up doen wij pas wanneer u volledig tevreden bent over het design. Permanente make-up aanbrengen gebeurt pijnloos dankzij de lokale verdoving. Een volledige behandeling duurt ongeveer een anderhalf uur. De make-up aanbrengen op zich neemt ongeveer een half uur in beslag.

 

Om steeds aan uw wensen te voldoen, blijven wij op de hoogte van de evoluties over permanente make-up. De permanente make-up of micropigmentatie die wij toepassen, is een zachte en vooral natuurlijke vorm van pigmentatie. Deze pigmenten zijn vrij van ijzeroxide, nikkel, teratogene stoffen of zware metalen. Hierdoor blijven ze niet permanent in de huid zitten en veranderen ze de huid niet van kleur. Het aangebrachte resultaat zelf blijft kleurvast gedurende twee tot vijf jaar.

 

Permanente make-up mag gerust aanzien worden als een combinatie van kunst en wetenschap dat een subtiel, betrouwbaar en verfijnd resultaat voortbrengt voor uw wenkbrauwen, ogen en lippen.

http://dermatopigmentatie.be/