Mode plein Blog
Image default
Financieel

Qflow en hun superhandige applicatie

Qflow of beter bekend als Qualityflow is een bedrijf dat zich bezighoudt met voortdurende verbetering en voortuitgang in het aanbestedingsproces van grote en kleine bedrijven. Het bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met het digitaliseren van processen binnen een organisatie, zij geven dan ook met name advies op het vlak van (online) aanbesteding.

Om het aanbestedings proces zo gemakkelijk mogelijk te maken en om dit te digitaliseren heeft het bedrijf de applicatie E-tender ontwikkeld. Deze applicatie moet er mede voor zorgen dat het aanbesteden gemakkelijk en digitaal verricht kan worden. Dit is alvast een voorbode op wat er komen gaat, volgend jaar moeten namelijk 100 % van de bedrijven online aanbesteden, dit bedrijf loopt daar alvast op voor wat voor jou bedrijf enorm handig kan zijn dus nu al. De E-tender app. kan aangeboden worden in twee varianten, de eerste voor het bedrijf zelf en de tweede voor de klant ofwel de inschrijver van de aanbesteding. Aanbestedingen verrichten kan vanaf nu overal gedaan worden. Het enige wat je moet hebben is een goed werkende internetverbinding anders kan het niet. Zeg nou eerlijk waar heb je nou tegenwoordig geen internet meer? Dus aanbesteden kan vanaf nu overal gedaan worden, geen plek kan meer als ongeschikt genoemd worden.

Hein de Haan is één van de in totaal twee eigenaren van de organisatie achter Qflow. Zij zijn het brein achter de organisatie en hebben zelf jarenlange kennis en ervaring opgedaan binnen dit vakgebied. Hun bevindingen en ervaringen binnen dit vakgebied heeft er dan ook tot geleid dat het bedrijf Qflow is ontstaan. Zij vonden dat het aanbestedingsproces veel makkelijker kon dan dat het voorheen ging. Zodoende is de applicatie E-tender ontwikkeld, dit kan voor veel tijdbesparing en in kosten schelen bij een aanbesteding. Wil je online aanbesteden? Dan is E-tender dé ideale applicatie voor jou.

http://www.qflow.nl/