Mode plein Blog
Image default
Aanbiedingen

Reclame en mode fotografie

Zwolle het fashion mekka van het oosten!

 

Ok, dat is misschien een beetje overdreven, maar de regio heeft toch zeker een aantal gerenormeerde fashion merken die hier haar oorsprong vinden. Te denken valt onder andere aan Björnson, en Kjelvik, Scandinavian outdoor. Maar ook Horka en Dokihorse voor fashion in de Ruitersport. Ook bevindt zich al jaar en dag de marktleiden op het gebied van online mode Wehkamp zich in Zwolle. De oude binnenstad stad heeft ook een groot aantal lokale, nationale en internationale modehuizen vertegenwoordigd in het prachtige winkelgebied. Hierdoor hkent de regio van oudsher een aantal goede fotografie studio’s voor reclamefotografie en mode en fashion fotografie.

Fotograaf Zwolle

 

De regio huisveste ondermeer door Wehkamp een aantal succesvolle fotografen en vormgevers die voor het bedrijf de catalogie en later de webpagina’s vullen met beeldmateriaal. Tot op de dag van vandaag werken deze mensen met elkaar samen, maar nu voor andere opdrachtgevers. De fotograaf van STUDIOVHF heeft altijd voor zichzelf gewerkt en nooit opdrachten voor deze grote mode onderneming uitgevoerd. Hierdoor is het fotografiebedrijf relatief klein gebleven en heeft het opdrachten uitgevoerd in vele verschillende sectoren, zoals: productfotografie, interieurfotografie, mode- en fashion, de agrarische industrie en vele MKB bedrijven.

 

Reclamefotografie

 

Voor een aantal succesvolle Zwolse bedrijven berzorgt de Zwolse fotograaf van STUDIOVHF Vincent Hartman, de reclame en productfotografie. Ook levert de fotograaf foto’s aan een aantal lokale kwaliteitsuitgaven en werkt daar samen met een aantal ex-Wehkamp vormgevers. De fotostudio van de fotograaf bevindt zich net even buiten Zwolle. De studio is goed toegerust voor portret, fashion- en productfotografie.