Modeplein

Sporten en relaxen in de zwemspa

Geplaatst door

U heeft vast al weleens over een bubbelbad of Jacuzzi gehoord en misschien heeft u er zelfs al eens in mogen vertoeven. Er zijn maar weinig mensen die hier vervolgens een negatieve ervaring aan hebben overgehouden. Lekker relaxen, heerlijk warme bubbels, super ontspannend. Dat is wat men in de meeste gevallen ervaart na een sessie in een bubbelbad. Naast pure ontspanning heeft het vertoeven in een bad met bubbels ook tal van positieve effecten op de lichamelijke gezondheid.

Een zwemspa, ook bekend onder de naam swimspa of schwimspa, is een uniek wellnessproduct datalle voordelen van een zwembad en een Jacuzzi in één heeft. Zo kunt u in een zwemspa rustig zwemmen zoals u dat ook kunt kunt uw baantjes trekken of juist intensief tegen de krachtige waterstralen in zwemmen in het zwemgedeelte of kiezen om heerlijk te relaxen in het Jacuzzi gedeelte met massagestralen en bubbels. Een bijkomend voordeel van een zwemspa ten opzichte van een zwembad is dat een zwemspa betrekkelijk weinig ruimte in beslag neemt. Ook in de wat kleinere tuinen kan een zwemspa al geplaatst worden.

Een zwemspa is uitermate geschikt om uiteenlopende oefeningen in uit te voeren. Denk aan fitnessoefeningen en krachttrainingsoefeningen. Deze fitness oefeningen versterken het lichaam dankzij de gewichtsloosheid die u ervaart in het water. Ook is het warme water en zachte stroming buitengewoon goed voor rehabilitatie en herstel van blessures.

De krachtige jets installatie in een zwemspa zorgt voor een krachtige waterstroom waar men tegenin kan zwemmen. Dit zorgt voor natuurlijke gevoel van stromend zwemwater. In de zwemspa’s kunnen deze jets zelfs worden aangepast aan het fysieke vermogen. Dit maakt dit unieke wellness product zowel voor de minder geoefende zwemmen als voor de meest enthousiaste sporters een uniek product om te gebruiken voor trainingsdoeleinden.

http://www.sunspabenelux.nl/zwemspa