Mode plein Blog
Image default
Internet

STICKER drukwerk en reclame sticker KRIJG

Zelf bedrukte stickers zijn de perfecte reclame medium. Afhankelijk Print ze zijn geschikt voor binnen -en buitengebruik. Voor gebruik buitenshuis, zijn het best geschikt zogenaamde outdoor stickers op PVC-folie. Deze houden zo goed als op alle oppervlakken, onder meer door de film van pvc om de zeer duurzame stickers. Stickers met dit materiaal kan ook gebruikt worden als een bumpersticker. Maar als je nog een extra bericht op de sticker alleen bedrukken met uw logo of, die volledig afhankelijk is van jou. Onze drukkerij biedt u de mogelijkheid om te kiezen tussen DIN -formaten, Square, speciale formaten en ronde of ovale stickers. Teams kunnen kiezen voor een vrije vorm en ontvangen hun eigen club sticker bijvoorbeeld. Als u wilt dat uw sticker maar merkte niet alleen door de vrije – vorm, maar ook door de felle kleuren, dan moet je geen gewone stickers afdrukken. Het beste is om dan op NEON Sticker hun kleuren bijna gloeien.

Uitzonderlijke afdrukken stickers

Onlineprinters.nl u ook stickers drukken voor bijzondere locaties die bijzondere robuustheid vereisen. Floor sticker behoren tot deze categorie. Deze sticker heeft een binnen-en buitengebruik, dat is tot nu toe ongebruikte ruimte voor advertentieruimte. Een speciale oppervlakte zorgt ervoor dat mensen niet uitglijden op en bovendien beschermt zelfs de druk die dit niet slijten te snel. Een ander type sticker, statische sticker. Deze stickers tot 50 μ Stafix houden zonder lijm door een permanente statische lading. 

Digitale Sticker afdrukken en het schip op dezelfde werkdag 

Als je een spontane promotie hebben gepland en willen snel labels kunt afdrukken, om onze digitale drukkerij met optie bliksem afdruk bieden. Afdrukken van deze methode kunnen we gestandaardiseerde formaten onder bepaalde voorwaarden te sturen op dezelfde werkdag. Laat uw hoogwaardige sticker afdrukken goedkoop.

http://www.onlineprinters.nl/Stickers.htm?websale8=diedruckerei.06-aa&ci=001935