Verblijf in luxe op een kampeerboerderij

Geplaatst door

Een verblijf op een kampeerboerderij is ideaal voor een familieweekend of schoolkamp. Dat is niet alles, ook voor uw teamweekend of vriendenweekend is het een goed idee om te overnachten op een kampeerboerderij. Wat dacht u bijvoorbeeld van kampeerboerderij De Aalbertshoeve? De grote, luxe ingerichte accommodaties van de kampeerboerderij bieden de mogelijkheid er met grote groepen te verblijven. U geniet dan van diverse faciliteiten, zowel buiten als binnen. Zo beschikt elke accommodatie over een sportveld met een volleybalnet en doelen om te voetballen. Daarnaast is er een trampoline, een zitkuil, een dartbord en een terras en zijn er schommels en wippen. Elke accommodatie heeft daarnaast diverse faciliteiten binnen: een tafeltennistafel, een sjoelbak, een dartbord, een voetbalspel en een tv en videorecorder. Dat is dus altijd onbezorgd genieten van een heerlijk weekend!

Kampeerboerderij met diverse accommodaties biedtruimte aan grote groepen

Slapen in een kampeerboerderij is ideaal voor wanneer u met veel mensen ergens wilt overnachten. Zo biedt kampeerboerderij De Aalbertshoeve verschillende accommodaties met verschillende capaciteiten, zowel kleine als grote slaapzalen. U kunt dus de accommodatie kiezen die het beste bij uw groep past. Gaat u met een grote vereniging? Dan is het wellicht handig alle groepsaccommodaties te boeken. Gaat u met één schoolklas, dan voldoet een kleine groepsaccommodatie wellicht al voor u. Alle accommodaties beschikken in ieder geval over diverse slaapzalen, douches en toiletten en diverse recreatiemogelijkheden. Daarnaast zit u in de kampeerboerderij in een leuke omgeving: er is voldoende mogelijkheid te fietsen en te wandelen, en u kunt dichtbij zwemmen, midgetgolfen, kanoën, paardrijden, bowlen en diverse pretparken bezoeken.

Familieweekend organiseren in kampeerboerderij

Lijkt het u leuk om er een keer op uit te gaan met de hele familie? Dan is het natuurlijk het leukste als u verblijft in een leuke accommodatie, gelegen in een omgeving waar van alles te doen is. Bij De Aalbertshoeve kunt u altijd terecht. Hoe groot uw familie ook is. De kampeerboerderij biedt diverse accommodaties. U zult zich niet vervelen, want u kunt bijvoorbeeld een wandeling maken door de bossen in de Veluwe of u kunt genieten van een dagje aan het strand. Daarnaast is er in de omgeving van de kampeerboerderij een hele hoop te doen. Zwemmen, midgetgolfen, paardrijden, kanoën en bowlen is slechts een greep uit het diverse aanbod. Een weekend naar de kampeerboerderij met uw familie is heerlijk!