Verschillende expertises op het gebied van productontwikkeling dichtbij Eindhoven

Geplaatst door

Op het gebied van productontwikkeling bij een specialist nabij Eindhoven zijn verschillende expertises vereist. Kennis binnen verschillende disciplines. Een specialist als Meuleman Electronics kan de productontwikkeling sneller uitvoeren, omdat de ontwikkeling onder één dak plaatsvindt nabij Eindhoven. De specialist kan een topproduct leveren op het gebied van Wireless Engineering, Electrical Engineering, Industrial Design en Web & Mobile apps. De mogelijkheden binnen bedrijven en een eigen woning worden hierdoor vrijwel eindeloos. Van indoor localization & positioning systems tot aan smartphone bediening en van een conceptontwerp tot aan user experience design. Of wat dacht u van cloud computing of PCB layout en printontwerp? Binnen diverse gebieden is deze specialist de juiste schakel voor u.

De werkwijze tijdens de productontwikkeling van slimme systemen in de regio van Eindhoven

Een ontwikkelingsproces wordt door middel van vijf verschillende fases gerealiseerd. Hier worden niet uitsluitend technische oplossingen onderzocht. Er wordt namelijk meegedacht met de business care. Het proces start met de conceptfase, om vervolgens door te gaan naar feasibility. Is het idee wel haalbaar? Zo ja, dan wordt er verder gegaan in de prototype fase. Na het testen wordt het ontwerp aangepast en geoptimaliseerd en tot slot begint de productie van het product. Na de productie worden alle onderdelen geassembleerd tot het eindproduct. Zo kan de eerste 0-serie geëvalueerd worden. De productontwikkeling wordt kritisch beoordeeld en nauw in de gaten gehouden door de specialisten in Eindhoven.

Productontwikkeling nabij Eindhoven op basis van verschillende draadloze technologieën

Veiligheid, efficiënte bedrijfsprocessen en betere bedrijfsbeslissingen. Tegenwoordig worden veel producten verbonden met het internet door technologieën. Deze worden ontwikkeld door Meuleman Electronics. Dit is een elektrotechnisch ingenieursbureau, gespecialiseerd op het gebied van het ontwerp en productontwikkeling van draadloze producten, sensoren en systemen nabij Eindhoven. Er wordt slimme hardware ontwikkeld en geproduceerd. Dit allemaal in combinatie met webapplicaties en mobiele apps. Van Wifi tot Ultra Wide Band en van LoRaWAN tot aan Narrow-Band IoT; er zijn diverse draadloze technologieën, sensoren en actuatoren waar dit bedrijf gebruik van maakt. Een verbonden wereld tussen mensen met alledaagste objecten; dat is waar deze specialist naar streeft.