Mode plein Blog
Image default
Vakantie

Visum Turkije Online Aanvragen

Genieten in Turkije
Wie wilt dat nou niet, lekker een week (of langer) genieten in Turkije!
Het aanbod is tegenwoordig zeer ruim en zeer goedkoop. U betaalt weinig en krijgt veel. Daarbij is de Turkse Lira koers ook zeker gunstig. Voordat u op reis gaat, is het handig om een aantal dingen te weten

Vóór uw reis naar Turkije
Hoe kunt u het beste uw reis naar Turkije boeken? Er zijn diverse website waar u gemakkelijk online uw all-inclusive vakantie kunt boeken. Hoewel u ook gewoon een ticket kan boeken en het hotel of appartement los; keuze genoeg. 

Het is zaak om uw vakantie op tijd te boeken aangezien u nog wat dingen moet regelen.

Visum voor Turkije
Indien u hebt geboekt bent u klaar om te gaan! U moet echter wel in het bezit zijn van een paspoort of ID-kaart die nog minimaal 6 maanden geldig is bij aankomst in Turkije. Vervolgens heeft u – om het land binnen te komen – een visum nodig. Uw visum kunt u nog op het vliegveld verkrijgen voor € 25. Gelukkig is het ook mogelijk om uw visum Turkije online aan te vragen!

U kunt voor $ 20,70 direct uw visum bij de Turkse overheid aanvragen. Hoewel u in het bezit moet zijn van een Credit Card en geen Nederlandse support krijgt. Voor € 24,95 is het mogelijk om uw Turkije visum in het Nederlands aan te vragen en af te rekenen via iDeal of Mister Cash .

Het visum is online binnen 5 minuten aangevraagd en ontvangt u vervolgens binnen 24 uur! Probeer dus op tijd uw visum te regelen!

https://www.visumvoorturkije.nl/aanvragen