Modeplein

Waar neem jij de Ferrari 250 gte mee naar toe?

Geplaatst door

Het rijden in een Ferrari 250 gte is natuurlijk een ervaring op zich. Dat is nog eens heel anders dan al de ‘normale’ auto’s die je meestal op de Nederlandse wegen ziet. Heb jij wel eens gereden in een Ferrari 250 gte? Dan weet je dat het heel anders voelt dan andere auto’s. Door de power die er in de auto zit merk je al snel dat dit echt een auto is die gemaakt is voor de snelheid. Dit is geen auto die je even een blokje om neemt. Hiermee wil je lange afstanden rijden en het liefst nog op een hoge snelheid. Tenslotte zijn de Ferrari’s daarvoor gemaakt.   

Racen met de Ferrari 250 gte 

Heb je altijd al eens op een race circuit willen mee doen? Dan moet je dit natuurlijk doen in een auto die daar ook echt geschikt voor is. Je wilt toch niet als laatste over de finish lijn heen komen? Kies daarom voor een echte race auto, zoals de Ferrari 250 gteDeze auto is er echt voor gemaakt om te racen en hard te gaan. Dat zie je ook wel aan de motor die in deze auto’s geplaatst is, een V12 motor met een totale cilinderinhoud van 2953 cc.   

Een goede motor in de Ferrari 250 gte 

In de hele Ferrari 250 serie zit deze motorinhoud. Je weet dus zeker dat je de nodige power in deze inhoud hebt zitten. Daarom worden de auto’s uit deze serie met name gebruikt om mee te racen. Ook de Ferrari 250 gte is daar geschikt voor. Uit de hele serie zijn hier de meeste van gemaakt en dus heb je de meeste kans om deze te kunnen scoren. Je zou zomaar de eigenaar kunnen worden van de Ferrari 250 gte.

http://www.ferrari250gteforsale.eu/