Mode plein Blog
Image default
Woning en Tuin

Warmfire® rookkanaal

HGB-Trading levert rookkanalen van het merk Warmfire® deze rookkanalen worden wereldwijd verkocht en toegepast. Warmfire® rookanalen zijn onlangs getest en goed bevonden voor de Amerikaanse markt. Wij als leverancier van Warmfire® rookkanalen zijn hier uiteraard heel blij mee daar de eisen en de manier van keuren vele malern zwaarder is dan in de Europese laboratoria. Zodra de originele certificaten binnen zijn zullen deze geplaatst worden op de website.

Warmfire® rookkanalen zijn voor vele doeleinden geschikt,u kunt de rookkanalen gebruiken voor hout stook maar ook voor olie gestookte toestellen. Veel mensen stappen over op kolen gestookte houtkachels, ook hiervoor zijn de rookkanalen van Warmfire® geschikt.

Het aanbod van Warmfire® rookkanalen is in 3 hoofdgroepen te verdelen:

  • Enkelwandig Rvs rookkanaal

  • Dubbelwandig Rvs rookkanaal

  • Enkelwandig staal 2 mm rookkanaal

Wat maakt de rookkanalen van Warmfire® nou zo uniek?

Ten eerste de keuze van het materiaal de rookkanalen van Rvs waar de rookgassen doorheen gaan zijn te allen tijde vervaardigd van Rvs 316l dit in tegenstelling van veel producenten die het goedkopere Rvs 304 gebruiken. Rvs 304 is louter geschikt als een rookgaskanaal voor de afvoer van rookgassen van gas gestookte toestellen.

Ten tweede de keus van de gebruikte isolatie. In de rookkanalen van Warmfire® is een keramische isolatie gebruikt. Deze isolatie wordt ook wel de isolatie van de 21e eeuw genoemd dit om de sublieme eigenschappen die de isolatie bezit.

Keramische isolatie heet een smeltpunt van ongeveer 1700 graden dit is 700 graden meer dan het veel al gebruikte steenwol. Keramische isolatie wordt ook veel toegepast in de professionele ovenbouw.

Zoals u ziet een rookkanaal van Warmfire® is een modern rookkanaal wat garant staat voor jaren lang stookplezier.

http://www.hgb-trading.nl/rookkanaal-kachelpijp