Mode plein Blog
Image default
Aanbiedingen

Wat te zoeken in een goede drinkfles hond

Wat te zoeken in een goede drinkfles hond

Of u nu Rome bezoekt, een langeafstandsvlucht neemt of gaat kamperen met uw hond, u moet allebei gehydrateerd blijven. Als u zich oververhit of dorstig voelt, voelt uw hond waarschijnlijk hetzelfde. Op reis weet u misschien niet wanneer u weer toegang hebt tot veilig water voor u en uw hond, dus u kunt het beste van tevoren voorbereid zijn. De beste waterflessen voor honden zijn licht en draagbaar, maar hebben een voldoende grote capaciteit om uw hond gehydrateerd te houden.

Deze gids laat u zien waar u op moet letten als u op zoek bent naar een drinkfles hond voor uw hond. Hier zijn enkele belangrijke dingen waar u op moet letten voordat u een nieuwe drinkfles hond voor uw hond koopt.

  • Capaciteit: Draagbare waterflessen voor honden zijn er in verschillende maten. Sommige zijn ongeveer vijf ons, terwijl andere meer dan 30 ons zijn. De capaciteit die u nodig hebt, wordt voornamelijk bepaald door de grootte van uw hond en de tijd die u nodig hebt om water bij te vullen. Ook de temperatuur en het soort activiteit spelen een rol bij de hoeveelheid water die uw hond nodig heeft.
  • Draagbaarheid: Afhankelijk van uw manier van reizen, wilt u ervoor zorgen dat de drinkfles hond gemakkelijk mee te nemen is. Als u gaat caravannen, maakt de draagbaarheid misschien niet zoveel uit, maar als u de hele dag door een stad loopt, wilt u er zeker van zijn dat het niet meer moeite is dan het waard is. Sommige flessen zijn voorzien van karabiners, clips of riemen, zodat je ze aan je riem of rugzak kunt bevestigen.
  • Materiaal: De meeste waterflessen voor honden zijn gemaakt van roestvrij staal, siliconen of plastic. Roestvrijstalen opties winnen als het gaat om duurzaamheid, en ervoor zorgen dat het water koud blijft, maar ze zijn zwaarder dan plastic opties. Als gewicht een belangrijk punt van zorg is, is het misschien beter om voor een plastic optie te kiezen, omdat die licht en goedkoop zijn. Ze zijn echter niet het meest duurzaam. Siliconen waterflessen zijn flexibel en licht, maar worden sneller vuil.
  • Drinkfunctie: De meeste watervoeders voor honden hebben een soort dispenser, beker of kom waaruit uw hond kan drinken. Ongeacht het ontwerp, zorg ervoor dat het comfortabel is voor uw hond.
  • Duurzaamheid: Net als uw eigen hervulbare waterfles, wilt u dat de waterfles van uw hond bestand is tegen de normale slijtage van reizen. Zoals gezegd is roestvrij staal duurzamer dan plastic. Wat u ook moet controleren is of de waterfles lekvrij is. Vooral als u de drinkfles hond in de reistas van uw hond of in de wandelrugzak van uw hond hebt, wilt u niet dat hij lekt en dingen in de buurt beschadigt.
  • Waterfilter: Als u houdt van wandelen, backpacken, of een trektocht in het binnenland met uw hond, dan kan een drinkfles hond met een filter een verstandige keuze zijn. Ook als u op reis bent ergens waar het leidingwater misschien niet veilig is om te drinken, overweeg dan een drinkfles hond met filter. Ook al drinken honden overal water uit, dat betekent nog niet dat het veilig voor ze is. Een filter in de waterfles van uw hond kan u extra gemoedsrust geven en u helpen u meer op uw gemak te voelen wanneer u met uw hond reist.

Moet u uw hond uitlaten? Koop dan een honden riem auto!