Mode plein Blog
Image default
Webdesign

Website laten maken

Binnenkort wil ik een goedkope website laten maken. Ik ben als ZZP’er begonnen in België en zou hiervoor graag een website willen hebben. Dit zie ik als erg belangrijk punt en hét online visitekaartje van je bedrijf. Omdat ik echter nog geen webdesign bureau’s ken, ben ik op het internet gaan rondzoeken.

Googelen op website laten maken

Allereerst ben ik gaan Googelen op website laten maken in Google.be. Ik heb voor de Belgische zoekmachine gekozen omdat dit mij wellicht wat gemakkelijker lijkt voor de website bouwers. En hierdoor leer ik direct de zakelijke kant van de Belgische cultuur kennen. Maar de eerste paar website bouwers die ik tegenkwam, bevielen mij helaas niet zo goed. Echter kwam er ook een Nederlands webdesign bureau hoog in de resultaten! En wel SiteToGo website laten maken. Er stond in het stukje tekst in Google dat zij websites maken voor €450,-. In vergelijking met de concurrentie van hun, is dit echt niet veel! Daarom ben ik naar de website van hun gegaan en heb ik gekeken naar hun website voorbeelden. Dit vind ik altijd erg belangrijk. Want uiteraard kunnen ze van alles roepen, maar ik zou wel graag willen weten of dat ze wel echte mooie en goede websites maken. Bij de voorbeelden stonden de meest mooie websites! Hier was ik natuurlijk erg blij mee en daarom besloot ik om contact met hun op te nemen.

SiteToGo

Ik ging bellen met SiteToGo en al gauw nam er iemand op. Allereerst heb ik mij verhaal gedaan over dat ik bezig ben met het opstarten van een bedrijf. Vervolgens gaf ik aan dat dit in België is en vroeg ik of dat dit een probleem is. Degene aan de andere kant van de lijn gaf aan dat dit niet erg is en dat zij ook .be domeinnamen kunnen aanmaken.

Daarom heb ik mijn website laten maken door SiteToGo en hier ben ik achteraf heel erg blij mee!