Mode plein Blog
Image default
Mode en Kleding

Alles over toffe kleding die past in deze tijd

Kledingstijl, de een houdt het rustig, de ander uitbundig. De een gaat voor casual, de ander houdt het wat formeler. Zoveel mensen zoveel smaken en voor iedereen is er ook altijd een goed kledingstuk te vinden. Zo is kleding vaak ook tijdsgebonden en zijn er kledingtrends die komen en gaan. In dit artikel nemen we je graag mee langs wat hedendaagse kleding die echt past in deze tijd.

 

Een goed paar jeans

Goede jeans, en dan bedoelen we echt een goed paar jeans, zijn zeldzaam. Een goed paar jeans kan je jarenlang draagplezier geven. De keuze is ook reuze. Ga je voor traditionele stiksels of voor een Selvedge model, wat naadloos oogt. Dan de fit, want wil je een losse fit of wil je een slim fit of misschien wel skinny fit.Tot slot is ook de kleur en de lengte van jouw jeans belangrijk voor jouw aankoopbeslissing. We raden je aan om altijd één goed paar jeans in je bezit te hebben. Dat levert op lange termijn misschien wel meer op dan meerdere paren goedkope jeans. Inspiratie op doen? Google dan vooral ook eens op beste jeans voor mannen om wat leuks te vinden.

 

Comfortabele boxershorts

Een echt comfortabele boxershort is misschien wel de beste boxershort. Je moet hem niet voelen als je hem draagt natuurlijk. Dus hij moet een beetje strak zitten. Maar het comfort is wel heel belangrijk, dus daarvoor is de gebruikte stof belangrijk. Zacht katoen is vaak perfect. Dat strakke van een goede boxershort zorgt ervoor dat hij ook niet zichtbaar is onder een nette broek of onder een jeans. En dat is natuurlijk wat je wil.

 

De coltrui

De coltrui vond in 2019 zijn weg alweer terug in het straatbeeld van de Nederlandse man en dat is begrijpelijk. Het is een stijlvol alternatief voor een gewone pullover en maakt een smart casual look helemaal af zonder dat je voor een overhemd hoeft te gaan. Ideaal dus als je voor comfort en voor een goede look wil kiezen. Je kunt kiezen voor een neutrale kleur zoals zwart of grijs maar ook voor bruin of oranje kiezen als herfstkleur of om het wat spannender te maken.