Mode plein Blog
Image default
Auto

De lease van een bestelauto

Een bestelauto leasen, hoe doe je daar als ondernemer nu eigenlijk allemaal je voordeel mee? Dit is een simpele vraag die minder gemakkelijk te beantwoorden is. Er zijn namelijk allerlei vlakken waarop dit geldt. Het is bijvoorbeeld niet alleen financieel aantrekkelijk te noemen, zeker wanneer er niet privé mee gereden wordt, maar ook op het gebied van service en aandacht kan je er veel aan hebben als ondernemer. Het is dus ook niet vreemd dat een zeer groot deel van de ondernemers in Nederland voor deze optie kiest als een wagenpark voor het bedrijf samengesteld moet worden.

De geboden service bij zakelijk leasen 

Het is misschien niet zo dat de leasemaatschappij alles servicezaken rondom de bestelauto zelf uitvoert, maar het speelt er in ieder geval een belangrijke rol in. Zo wordt bijvoorbeeld in de gaten gehouden dat de belasting tijdig betaald wordt. Ook het onderhoud en de keuring worden in de gaten gehouden. Wanneer er bovendien problemen zijn, dan kan je als ondernemer altijd bij de leasemaatschappij terecht. Dit is belangrijk omdat je daarmee af bent van het feit dat je voor elk punt naar een ander bedrijf zou moeten. Dit maakt het dus ook direct een stuk gemakkelijker voor jou als ondernemer.

De keuze voor een auto

Wat ook niet onbelangrijk is, is de ruime keuze die je hebt wanneer je een leasemaatschappij in de arm neemt. Het is vaak zo dat elk type bestelauto wel tot de mogelijkheden behoort. Daarbij komt dan ook nog eens dat alle opties te realiseren zijn en soms zelfs nog veel meer mogelijk is. Dit hangt bijvoorbeeld af van de specifieke wensen die je hebt als ondernemer om de auto geschikt te maken voor de werkzaamheden die jij met jouw bedrijf verricht. Hier kan de leasemaatschappij vaak ook een rol in spelen. Dit kan erg goed helpen bij het maken van de juiste keuze.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/