Mode plein Blog
Image default
Aanbiedingen

Een elektriciteitsplan laten maken door een aannemer elektriciteit

Voor het leggen van elektriciteit moet er eerst een elektriciteitsplan worden opgemaakt. Dat laat u best doen door een aannemer elektriciteit. Bij Helfa hebben ze een jarenlange ervaring in dit vakgebied en u kunt bij hen dus ook rekenen op een elektricien nabij Kapellen, om voor u zo’n plan te maken. Het elektriciteitsplan bestaat uit een ééndraadschema en een situatieschema. Zo’n schema’s zijn verplicht bij een keuring.

Wat zijn de voordelen van een elektriciteitsplan?

Deze twee schema’s geven samen een duidelijk overzicht van de hele elektrische installatie in uw woning. Het maken van een elektriciteitsplan is van belang wanneer u elektriciteit wilt laten leggen in uw woning. Zo’n plan is namelijk een zeer handig hulpmiddel, omdat het u verplicht om goed te overwegen wat u wilt laten uitvoeren en hoe u dit wilt laten doen. Met zo’n plan moet u dus op voorhand al heel goed nadenken waar u elektrische apparaten wilt laten installeren door deze elektricien nabij Kapellen, waar u spots wilt, waar de stopcontacten moeten komen, enzovoort. Beide schema’s zorgen voor uw veiligheid en bovendien bespaart u er ook geld mee. Stel dat er een technisch defect is of een stroompanne, is het natuurlijk belangrijk dat u weet welke stroomgroep u moet uitschakelen. Ook ziet u op zo’n elektriciteitsplan hoeveel ampère elke groep heeft, om goed te kunnen inschatten of u een bepaalde stroomgroep zou overbelasten door er nog een extra elektrisch apparaat op aan te sluiten. Geld besparen met zo’n plan heeft dan weer vooral te maken met het feit dat u van in het begin een duidelijk overzicht heeft van de elektrische installatie in uw pand. Stel dat u hier iets aan wilt laten aanpassen, is het natuurlijk handig dat u enkel op het plan hoeft te kijken, en niet onnodig muren moet laten openbreken door uw aannemer elektriciteit.

Schakel de nodige hulp in

Schakel Helfa in om als aannemer elektriciteit een elektriciteitsplan voor uw pand te laten opmaken. Hiervoor maken ze gebruik van een elektricien in de regio van Kapellen, die dit voor u in goede banen leidt. Zo is uw pand volledig veilig, en bovendien keuringsklaar. Neem snel contact met hen op als u een offerte wilt aanvragen of nog verder vragen heeft.

https://www.helfa.be/nl/elektricien-kapellen/index.htm