Mode plein Blog
Image default
Beauty en verzorging

Een tattoo magazine vol kunst

Inkjunx brengt jaarlijks een papieren versie van een tattoo magazine uit. Niet zomaar een tattoo magazine, maar het grootste van België. Daarnaast hebben ze ook een online platform waar jij het hele jaar door terecht kan om gratis en voor niks al deze content te bekijken. Zo kan je inspiratie opdoen voor een nieuwe tattoo of de mooiste tattoo art bekijken. Al deze content wordt in een mooie opmaak gegoten met stijlvolle fotografie.

Ontdek alle tattoo art

Onder tattoo art rekenen we alles van idee tot design en van de artiest die je kiest tot de stijl die gebruikt wordt in het ontwerp. Al deze zaken komen uitgebreid aanbod in het tattoo magazine en op het online platform. Het beste aan al deze content is dat jij de nodige inspiratie kan opdoen als je zelf op zoek bent naar een nieuw idee voor een tattoo. Artiesten komen uitgebreid aan bod, maar ook heel wat verschillende tatoeage stijlen worden tot in de puntjes uitgelegd. Ben je op zoek naar persoonlijke ervaringen? Dan zijn er heel wat tattoo modellen die hun verhaal graag vertellen over hoe zij in deze wereld rolden. Zelfs als tattoo artiest is het interessant om eens door dit tattoo magazine te bladeren, want ook jij kan nog inspiratie opdoen. Als artiest kan het ook interessant zijn om je op de beurs van Inkjunx te zetten in Mechelen. Zo kan jij nieuwe klanten ronselen, live nieuwe ontwerpen zetten en contact leggen met andere artiesten. Ook liefhebbers van tattoos zijn fan van deze beurs, want zij kunnen er evengoed inspiratie opdoen en veel meer.

Haal het magazine in huis

Dit tattoo magazine komt jaarlijks één keer uit en is verkrijgbaar bij heel wat verdeelpunten. Net zoals de content op de website is dit magazine volledig gratis. Ga het zeker halen wanneer het in de rekken ligt of neem tussendoor een kijkje op het online platform. Of jij nu inspiratie zoekt, of gewoon een leuk magazine wilt doorbladeren met stijlvolle fotografie, het kan allemaal. Je kan hen ook altijd contacteren via de website www.inkjunx.com als je vragen hebt.

https://inkjunx.com/