Mode plein Blog
Image default
Dienstverlening

Facilitaire dienstverlening van Prima Cleaning

Zoekt u een bedrijf voor uw facilitaire dienstverlening? Prima Cleaning Interieurverzorging zorgt ervoor dat u kunt werken op een frisse, opgeruimde werkplek. Wij leveren facilitaire dienstverleningen aan bedrijven, fabrieken en instellingen.

Facilitaire dienstverlening is een schone zaak

Prima Cleaning Interieurverzorging maakt grondig schoon, want facilitaire dienstverlening is een schone zaak. We zijn secuur en dragen zorg voor uw inboedel en panden. Om deze kwaliteit te waarborgen zijn onze medewerkers speciaal opgeleid en werken ze met professionele schoonmaakproducten die helpen bij een goede reiniging van allerlei soorten ruimtes en meubels. Ook de specialistische reiniging van gevoelige objecten en oppervlakken kunt u prima aan ons overlaten. We reinigen bijvoorbeeld glas, houten vloeren, sanitair, voegen, tapijten, keukens en sanitair.

Facilitaire zorg zo vaak als u nodig vindt

Prima Cleaning Interieurverzorging is perfect inzetbaar na bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, carnaval, verbouwing of bedrijfsverhuizing en zeker om u in uw dagelijkse werk te ontlasten zodat u weer in een schoon en opgeruimd kantoor kunt terugkeren. U bepaalt de frequentie van onze diensten of dat nu eenmalig, dagelijks, wekelijks of maandelijks is. De medewerkers van Prima Cleaning Interieurverzorging komen bij u schoonmaken wanneer het u uitkomt.

Zorgeloos alles voor elkaar

Het is niet nodig om speciaal aanwezig te blijven of langere openingstijden te houden om onze schoonmakers hun werk te laten doen. U kunt dus gewoon en net als normaal uw dagelijkse gang van zaken voortzetten. Geniet van het gemak dat goed geregelde facilitaire dienstverlening u geeft. Maak gebruik van de diensten van Prima Cleaning Interieurverzorging.

Meer informatie

Wil u meer weten over facilitaire dienstverlening Prima Cleaning Interieurverzorging? Neem dan contact met ons op. Prima Cleaning levert ook schoonmaakdiensten voor particulieren.

http://www.primacleaning.nl/