Mode plein Blog
Image default
Woning en Tuin

Je eigen foto op een canvas schilderij?

Wie heeft er nog niet vol bewondering naar een schilderij staan kijken? Wil je zelf een schilderij op maat of helemaal naar jouw smaak? Kijk dan zeker eens op canvaswinkel.nl, daar vind je vast en zeker een heel leuk canvas schilderij! Je geeft je woning een eigen touch, zonder een aanslag op je budget te plegen.

Met een canvas schilderij zit je goed

Met een canvas schilderij van canvaswinkel.nl doe je een geweldige aankoop. Al jaren staan ze garant voor levendige kleuren, aansprekende afbeeldingen en canvassen van een onberispelijke kwaliteit. De kleuren spatten van het doek en je krijgt er maar liefst 80 jaar kleurgarantie op je canvas schilderij. Alle canvassen zijn dan ook met de grootste zorg vervaardigd en worden piekfijn bij je thuis afgeleverd.

Neem zeker en vast de tijd om de perfecte foto te selecteren op de site. Vind je er toch geen afbeeldingen naar je gading, dan heeft canvaswinkel.nl ook een hele fijne andere optie om op heel eenvoudige wijze je eigen zelf geselecteerde foto te uploaden en door te sturen. Vervolgens wordt deze op je canvas schilderij gedrukt. Deze optie kost helemaal niets meer en je krijgt een werkelijk uniek canvas schilderij. Deze mogelijkheid wordt dan ook heel vaak gekozen en heel wat klanten hebben al een uniek stuk aan de muur hangen.

Je canvas schilderij kan overal

De doeken van je canvas schilderij zijn waterbestendig en kunnen ook heel makkelijk schoongemaakt worden. Meer onderhoud is er niet aan, want opspannen hoeft niet. Je zou je canvas schilderij dus ook op natte plaatsen kunnen gebruiken, zoals de badkamer. Bovendien bestel je je canvas schilderij ook volledig op maat. Je bent dus niet gebonden aan standaardformaten zoals bij ‘echte’ schilderijen. Zo kan je de afmetingen van je canvas schilderij perfect aanpassen aan de ruimte die je ter beschikking hebt. Groot of klein, alles kan en dat zonder aan kwaliteit in te boeten.

Heel wat tevreden klanten

Canvaswinkel.nl is door de onberispelijke kwaliteit van de canvas schilderijen en de perfecte klantenservice, de afgelopen jaren uitgegroeid tot de nummer 1 in canvas schilderijen. Maar er is meer, ook voor foto’s op dibond en foto’s op plexiglas kan u bij canvaswinkel.nl terecht.

De voorbije jaren zagen we de canvassen en foto’s van canvaswinkel.nl dan ook geregeld opduiken in televisieprogramma’s. Als ook deze professionals beroep doen op de canvas schilderijen van canvaswinkel.nl, dan weet je dat de kwaliteit gegarandeerd is. Tel daar nog de duizenden tevreden klanten op, die de voorbije jaren een bestellingen hebben geplaatst bij canvaswinkel.nl en er is geen enkele reden om nog te twijfelen.

Surf naar canvaswinkel.nl, selecteer je canvas schilderij en geniet van de kleurenpracht!

https://www.canvaswinkel.nl/canvas-schilderij/