Instagram voor bedrijven: 7 nuttige services

Geplaatst door


Marketing boek 

We zijn er allemaal aan gewend dat Facebook al wordt gebruikt door zowel grote merken als kleine bedrijven om hun producten, diensten te promoten en zelfs om de verkoop te stimuleren. Maar wat te doen met die sociale netwerken die nog niet door de paden van de grote bedrijven zijn betreden en het is nog niet duidelijk wat ermee moet worden gedaan? Bijvoorbeeld Instagram.

In alle opzichten is Instagram erg interessant vanuit het oogpunt van het publiek, maar bedrijven denken zelden na over hoe ze het eindelijk in zijn promotietools kunnen integreren. Daarom zijn er 7 handige services voor u die u zullen helpen bij het creëren, onderhouden en observeren van het succes van uw zakelijke accounts in dit nieuwerwetse netwerk.

ScheduGram

Met de ScheduGram-service kunt u meerdere Instagram-accounts tegelijk onderhouden en zelfs plannen om vooraf foto’s te plaatsen door een boekingsschema te maken. De interface is vergelijkbaar met de “Publishing Tools” op Facebook-pagina’s: hier kunt u niet alleen het schema zien, maar ook welke van de gebruikers die op uw account zijn aangesloten, wat heeft gepland. Toegegeven, voor al deze pracht moet je minstens 5 dollar per week betalen. Maar het is het waard.

Tagboard

Tagboard nodigt u uit om berichten uit te zenden die zijn getagd met een specifieke hashtag. Het is geschikt voor cafés, evenementen, tv-kanalen. Als je opnames van je evenement in realtime wilt uitzenden, zul je natuurlijk ook de moeite moeten nemen om een ​​groot scherm te huren of te kopen. Maar zelfs als u geen uitzendingen in uw plannen heeft, kunt u altijd observeren wat gebruikers over uw bedrijf schrijven, hoe de promotie die u heeft gelanceerd presteert en zelfs concurrenten bespioneren. De basisversie van de service is gratis.

Iconosquare

Iconosquare helpt u bij het beheren en promoten van uw account. In het admin-paneel kun je reacties modereren en kijken wat er gebeurt met gebruikersactiviteit. Ze hebben ook een widget met de uitzending van je Instagram-foto’s naar de site.

Crowdfire

Een handige service voor wie potentiële abonnees wil vinden. Crowdfire berekent nuttige gebruikers en nodigt hen uit om hen te volgen. Iedereen is natuurlijk merkspam beu, maar deze informatie kan op een andere manier worden gebruikt – schrijf naar de Instagram-gebruiker waarin je geïnteresseerd bent in de opmerkingen en nodig je persoonlijk uit om je café / winkel / festival / of wat je daar vertegenwoordigt te bezoeken. Bovendien heeft de service goede basisstatistieken over de activiteit van uw accountabonnees.

INK36

Een andere service waarmee u uw account kunt beheren, gegevens kunt analyseren en zelfs uw abonnees kunt groeperen op type, zodat u ze vervolgens informatie over updates en nieuwe producten op uw pagina kunt sturen. Laat je niet intimideren door de vreselijke versie van de Russified-service: het lijkt erop dat de ontwikkelaars een soort automatische vertaler hebben gebruikt en daarom is “INK361 een interactieve kijker om van Instagram-foto’s te genieten.” Maar de service wordt hier niet veel slechter op, om eerlijk te zijn.

Piqora

Piqora is een andere dienst voor postplanning en analyse. Maar de service heeft ook een aanzienlijke extra bonus: het helpt u bij het zoeken naar inhoud die voor u interessant is voor gebruikers, vraagt ​​hun toestemming om het te gebruiken en neemt het voor uw eigen doeleinden. Lost het niet veel vragen op als je nergens foto’s kunt maken, maar niet wilt stelen? Piqora heeft ook een erg mooie interface.

TapShop

Tapshop, dat Piqora ook ontwikkelt, biedt een interessante oplossing: het probeert van Instagram een ​​marketingtool te maken. Door op de link in het Instagram-profiel van uw pagina te klikken, wordt de gebruiker naar een aangepaste bestemmingspagina geleid, waar hij al die foto’s die hij leuk vond in uw account vindt met een voorstel om door te gaan met de aankoop.

We hopen dat deze collectie je inspireert om Instagram doordacht te gebruiken om zakelijke problemen op te lossen. Veel succes!

 instagram marketing & pr company limited

https://marketingbook.shop/