Mode plein Blog
Image default
Auto

Lease auto Mazda

Een lease auto met een fraai uiterlijk die goede prestaties levert. Wanneer u of uw onderneming daarnaar op zoek is hebt u bij Autoleasecentrale heel wat te kiezen. Neem nu de lease auto’s van het Japanse merk Mazda die wij u kunnen aanbieden. Negen verschillende modellen hebben wij paraat staan, en u kiest gewoon het model waar u mee de weg op wilt. Uiteraard zijn er wel wat prijsverschillen tussen de verschillende types Mazda lease auto’s, maar op de site ziet u die overzichtelijk weergegeven zodat u een goede keuze kunt maken. Denkt u ook even aan de bijtelling?

Lease auto Mazda

Een Mazda als lease auto kan bij ons net zo goed een MX-5 Roadster als een Mazda 2 zijn. u bent degene die bepaalt. Besluit u een Mazda te leasen dan is het wel even slim om de bijtelling voor privégebruik na te gaan. Hoe meer co2-uitstoot en hoe hoger de cataloguswaarde hoe meer bijtelling er moet worden berekend. De uitstoot wordt gemeten in grammen co2 per kilometer. Op basis daarvan valt een auto in een bepaalde categorie. Sommige Mazda’s hebben een bijtelling van 25 procent, anderen zijn wat zuiniger en vallen in de categorie 20 procent (vanaf 2016 wordt dit 21 procent).

CX-3 en Mazda 6

De reden om een zuinige lease auto te rijden kan tweeledig zijn. Ofwel wilt u het milieu niet te veel belasten, ofwel wilt u niet te veel bijtelling moeten optellen. Hoe dan ook, een voorbeeld van een Mazda met 20 procent bijtelling is de CX-3. Die hebben we natuurlijk in het assortiment. Wanneer u het geen heel groot probleem vindt om de maximale bijtelling te moeten berekenen (25 procent) dan zijn de mogelijkheden natuurlijk groter. Neem nu bijvoorbeeld de Mazda 6. Deze fraaie lease auto met een zakelijke uitstraling zou zomaar uw nieuwe lease auto kunnen worden

http://www.leaseautocentrale.nl

Gerelateerde artikelen

Een Ford Transit leasen

Besparen zonder moeite op je autoverzekering

Een Mercedes Citan leasen