Modeplein

Linkbuilding tips

Geplaatst door

Op zoek naar de beste tips over linkbuilding? Veel mensen zoeken tips over linkbuilding, je hoort er immers soms de wildste verhalen over. Maar wat klopt er van en wat niet? Welke stappen moet je nemen om tot een linkbuilding campagne te komen en welke zaken worden niet geapprecieerd door Google? Bij Link Optimizer zijn we elke dag bezig met het uitzoeken wat werkt en wat niet werkt. Linkbuilding is immers onze passie en we willen onze klanten zo goed mogelijk bijstaan. Succesvolle linkbuilding campagnes met een duidelijk rendement, dat willen we onze klanten aanbieden.

 

We delen onze Linkbuilding kennis met jou

Bij Link Optimizer zijn we niet te beroerd om onze kennis te delen. Wij willen dat iedereen in staat is een succesvolle linkbuilding campagne op te zetten. Al willen we uiteraard graag dat klanten hun campagnes via ons laten opzetten, uitvoeren, begeleiden en evalueren, daar zien we immers onze meerwaarde. Omdat je op het internet vanalles leest als het over dit complexe onderwerp gaat, willen we zelf 10 heldere linkbuilding tips aan de lezers meegeven. 10 tips die geen garantie zijn op succes met linkbuilding, maar je alvast aardig op weg helpen. We delen onze kennis immers graag.

 

Stijgen in Google

Dat is vaak het overkoepelende doel van onze klanten. Stijgen in Google. Sta je niet op de eerste of toch op zijn minst op de 2de pagina bij relevante zoekopdrachten, dan mis je heel wat potentiële klanten. Een goede linkbuilding campagne heeft de kracht om je naar boven te duwen in Google. Dit is geen eenmalig proces. Linkbuilding zal je moeten onderhouden, bijsturen en evalueren. Geloof ons, linkbuilding is het waard. Een krachtig instrument waar je jarenlang plezier van zal hebben en je positie in Google stevig zal verbeteren.

 

De essentie van linkbuilding?

Heel eenvoudig om uit te leggen, maar een professioneel klusje om op te zetten, bij te sturen en te evalueren. Je site moet technisch tot in de puntjes in orde zijn en er moeten heel wat relevante links met relevante content en een hoge autoriteit naar je eigen website verwijzen. Klinkt allemaal simpel en het is ook geen hogere wiskunde, maar het moet goed en consequent gebeuren. Vaak is hulp van een professionele partij als Link Optimizer dus toch aangewezen.

 

10 tips om te starten

Wil je nog wat meer weten over onze linkbuilding strategie? Download hier onze 10 linkbuilding tips. We leggen simpel en helder de must do’s uit als je met linkbuilding aan de slag gaat. Zonder overbodige technische woorden. Wil je na het lezen van deze tips meer info over linkbuilding, over hoe je een campagne opzet en wat de investering is? Contacteer ons telefonisch of via het contactformulier en we geven een antwoord op al je vragen.

Binnen de korste keren hebben we je linkbuilding campagne opgezet en zie je zelf hoe je website sprongen maakt in Google.

http://www.linkoptimizer.be/nl/linkbuilding-tips/