Mode plein Blog
Image default
Auto

Een auto leasen is makkelijker dan gedacht

Je hebt aan baan aan de andere kant van het land, ziet de vertragingen met de trein niet meer zitten en je rijbewijs kan nu wel eens van pas komen. Nu nog een auto. Omdat je er veel gebruik van maakt kun je overwegen om een auto te kopen, maar waarom niet te leasen? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om ook als particulier gewoon te leasen, vanwege de voordelen die daarbij komen kijken. En dat allemaal zonder gedoe, want je betaalt en rijdt. Meer is er niet nodig, want de rest wordt geregeld door de leasemaatschappij. Lekker makkelijk dus.

Elke auto valt te leasen

Een speciale dealer met auto’s die je kunt leasen? Nee hoor. Elke auto kun je leasen. Dus wil jij de Citroen Berlingo leasen, dan kan dat. Geen probleem. Het is namelijk zo dat het niet aan de auto ligt, maar aan het ‘contract’ dat erbij gemaakt is. Een zuinige auto heeft namelijk minder bijtelling en is dus in verhouding goedkoper. Dat is het voordeel als je voor een elektrische, hybride of dus zuinig rijdende auto gaat. Scheelt geld en is ook nog eens goed voor het milieu, al gaat het de meeste mensen om dat eerste want geld speelt altijd een rol.

Geen baas nodig

Hieruit blijkt dus ook al dat je geen baas nodig hebt om een auto te leasen. Ideaal voor ZZP’ers en andere mensen die wel een grote reistijd te overbruggen hebben of graag een auto willen, maar dit niet via het werk willen of kunnen doen. Private lease is de afgelopen jaren steeds meer opgekomen en nu dus ook echt overal mogelijk. En je kunt er ook nog eens geld mee besparen, dat is dan nog bijkomstig. Of reden om te gaan leasen natuurlijk.

http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen