Mode plein Blog
Image default
Vakantie

Low budget vakantie


 

 Volgens meteorologen heeft Bulgarije een mild landklimaat, wat warme zomers betekent, gevolgd door “gouden” herfsten en koude winters. Door de koele zeebries zijn de zomertemperaturen langs de kust van de Zwarte Zee zeer aangenaam. Aan de kust wordt het dus niet zo snel saai. Daarom geniet u in de zomer van het heerlijke en aangename weer van Bulgarije op basis van de all-inclusive last minute. Bovendien is de winter aan de Zwarte Zeekust niet erg koud, omdat het afkoeltempo van zeewater langzamer is dan dat van lucht. Van eind april tot half oktober kunt u ook genieten van de aangename temperaturen langs de kust van de Zwarte Zee.

Wat de zeetemperatuur betreft, kan worden gezegd dat het zeewater in augustus het warmst is, ongeveer 29 graden. De watertemperatuur in oktober is ongeveer 16 graden en duurt tot eind mei. Ben je van plan om buiten het hoogseizoen op vakantie te gaan naar Bulgarije? Het is aan te raden om vooraf te vragen of uw accommodatie verwarming heeft.

Het hangt af van het doel van je bezoek aan Bulgarije, maar in principe kun je het land het hele jaar door bezoeken. Als u op het laatste moment besluit Bulgarije te boeken om van uw vakantie in de zon te genieten, dan is de zomer aan de Zwarte Zeekust perfect. Daarnaast is de Zwarte Zeekust ook geschikt voor wie besluit hier te overwinteren, maar winterbezoekers dienen er rekening mee te houden dat de nachttemperatuur in december, januari en februari onder nul kan komen. Wist je dat Bulgarije ook geschikt is voor wintersportvakanties? Wintersportliefhebbers moeten tussen half december en half maart naar Bulgarije afreizen. De periode van april tot juni is het beste voor een bezoek aan Bulgarije.

low budget vakantie

https://www.dergatsjev.be/2020/07/bulgaria-aqua-paradise-resort-goedkope.html