Mode plein Blog
Image default
Woning en Tuin

Nieuw bankstel

Een nieuwe woning of is uw oude bank aan vervanging toe? Een nieuw bankstel kopen is altijd leuk! Er zijn natuurlijk vele mogelijkheden. voor wat voor soort bankstel gaat u? Wilt u van uw bank een echte eye-catcher maken en kiest u voor een knalkleur of gaat u voor een neutrale tint en gebruikt u kussen om kleur aan te brengen? Bij UrbanSofa vindt u een groot aanbod bankstellen in allerlei materialen en afmetingen.

Van de fabriek rechtstreeks naar een verkooppunt

Dankzij de rechtstreekse levering naar een verkooppunt verdwijnen hoge winsten tussen partijen die normaal gesproken gemaakt worden. Er is geen sprake van importeur en groothandel, dit maakt fabrieksverkoop voordelig en dat merkt u aan de aantrekkelijke prijzen van UrbanSofa. U vindt hier de beste kwaliteit zitmeubelen tegen de laagste prijs. Tevens wordt de stoffencollectie met de grootse zorg samengesteld. Een bankstel gezien dat aan uw wensen voldoet? Bekijk via de website waar u de bank kunt bewonderen.

Hoe gaat het verder?

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst wordt het nieuwe bankstel volledig naar uw wens geproduceerd in de Europese fabriek van UrbanSofa. U kunt aangeven in welk filiaal uw de bank wenst op te halen wanneer deze geleverd is. UrbanSofa staat volledig achter de kwaliteit van de producten, daarom ontvangt u 3 jaar aanvullende fabrieksgarantie. Heeft u een vraag over een product of onze collectie? Twijfel niet en neem gerust contact op.

https://www.urbansofa.nl