Mode plein Blog
Image default
Alarmsysteem

Sport lockpicking

Duizenden mensen maken dag in dag uit gebruik van de service die sloten bieden. Daarom is het ook best wel raar dat veel sloten gebruikers eigenlijk weinig idee hebben van wat er allemaal gebeurt binnen in een slot wanneer ze de sleutel in het slot steken. Het is helemaal vreemd als je erover na gaat denken hoeveel we eignelijk toevertrouwen aan sloten, niet alleen onze materiele bezittingen maar ook onze eigen veiligheid.

Wat erg belangrijk is bij lockpicking is om bij ieder slot goed te onthouden welke lockpick tools je hebt gebruikt en hoeveel pinnen in het slot zitten. Schrijf desnoods voor ieder slot op hoe het in elkaar zit nadat je hem succesvol hebt geopend. Nadat je dat een paar keer hebt gedaan zullen je vaardigheden erg goed ontwikkeld zijn.

Als je namelijk alleen maar luisterd naar de bedrijven die de sloten maken en verkopen dan kun je er nooit zeker van zijn dat ze ook daadwerkelijk veilig zijn. Wanneer je zelf op zoek gaat naar hoe goed sloten werken dan zul je er namelijk snel achter komen dat veel sloten meer voor de sier lijken dan dat ze daadwerkelijk veiligheid bieden.

Hoe moeilijk is Lockpicking ?

Dat ligt er aan wie je het vraagt. Voor beginnende lockpickers kan het lastig zijn om je eerste slot te openen omdat je dan gewoon simpelweg nog geen enkel idee hebt wat je allemaal hoort te doen.

Zelfs met de juiste kennis kan het lastig te zijn om je eerste slot te openen omdat het iets is dat je je vingers moet aanleren. Hoe vaker je het doet hoe beter je vingers herkennen wat je allemaal doet in het slot.

Maar vergelijkbaar met fietsen is het ook zo dat als het eenmaal door hebt je het nooit verleert.

 

 

http://www.lockpickwebwinkel.nl