Mode plein Blog
Image default
Woningen

Uw huis verkopen zonder makelaar en hoge kosten in Roeselare en omgeving

Wilt u uw huis verkopen zonder makelaar, in de omgeving van Waregem en Roeselare, maar stelt u zich de vraag ‘Hoe verkoop ik nu juist mijn huis zonder makelaar?’. Dan helpen ze u bij Smart Houses graag verder. De kosten van een makelaar kunnen hoog oplopen. Ze staan bekend om de hoge commissiekosten en vaak beginnen ze ook met een te hoge vraagprijs waardoor uw woning onnodig lang te koop staat en de kosten voor u nog hoger oplopen. Dit kunt u allemaal vermijden door uw huis te verkopen zonder makelaar, en gebruik te maken van de diensten van dit bedrijf in de buurt van Roeselare.

Let op de volgende zaken

Bij het verkopen van uw huis zonder makelaar, in de buurt van Kortrijk en Roeselare, moet u op een aantal zaken letten. Zo is het belangrijk dat u de juiste waarde van uw huis bepaalt, en ook de juiste vraagprijs van uw woning. Op die manier krijgt u de juiste prijs voor uw huis, maar blijft het ook niet te lang te koop staan omdat u een te hoge prijs vraagt. Op de vraag ‘Hoe verkoop ik mijn huis zonder makelaar?’ is een van de vele antwoorden: met een volledig verkoopsdossier. U moet zorgen dat u de nodige documentatie, verslagen en attesten in orde brengt, maar gelukkig kan een notaris dit ook voor u regelen.

Laat uw woning van zijn beste kant zien

Door de hulp van Smart Houses in te schakelen bij het verkopen van uw huis zonder makelaar in de buurt van Roeselare, worden er heel wat zaken voor u in orde gebracht. Zo maken zij ook professionele advertenties en een immo-bord op maat. Op die manier vinden alle potentiële kopers de weg naar uw woning. Dan is het aan u om deze verkoopsklaar te maken en van zijn beste kant te laten zien. Neem contact met hen op via www.smarthouses.be en ontdek hoe jullie samen kunnen werken.