Mode plein Blog
Image default
Woningen

Uw inboedel snel en vakkundig verhuizen dankzij dit verhuisbedrijf uit Rotterdam

Wilt u met uw verhuizing zo min mogelijk tijd kwijt zijn? Dan is het verstandig om een verhuisbedrijf uit Rotterdam in te schakelen als u in of rondom deze stad gaat verhuizen. Als u kiest voor de hulp van een verhuisbedrijf weet u zeker dat uw verhuizing volgens plan zal verlopen. Uw verhuizing regelen zonder een verhuizer is veel geregel, hopen dat vrienden u kunnen helpen met uw verhuizing en daarbij is uw inboedel niet altijd verzekerd tijdens de verhuizing. Wilt u zonder spierpijn kunnen genieten van uw nieuwe woning en daarbij verzekerd zijn van een probleemloze verhuizing? Dan is een het verhuisbedrijf Jac den Hollander Verhuizingen uit Rotterdam de juiste keuze voor uw verhuizing.

Een verhuisbedrijf met bijna 100 jaar ervaring!

Jac den Hollander Verhuizingen is al actief sinds 1923. Aan het hebben van voldoende ervaring hoeft u bij deze verhuizer dan ook niet te twijfelen. Daarbij hebben zij een uitgebreid aanbod aan verschillende diensten voor uw verhuizing. Van het bezemschoon opleveren van uw oude woning, het in- en uitpakken van uw verhuisdozen tot aan het opslaan van uw inboedel. Bij dit verhuisbedrijf kunt u met al uw wensen terecht en zij vinden samen met u de juiste manier om uw verhuizing in Rotterdam zo soepel én efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Ook voor de verhuizing van uw bedrijf of school

Naast particuliere verhuizingen verzorgt dit verhuisbedrijf uit Rotterdam ook uw bedrijfsverhuizingen op professionele wijze. Het ontkoppelen, transporteren en aansluiten van uw ICT apparatuur, maar ook archiefverhuizingen, (de)montage van meubels, voorraadbeheer en vele andere services verzorgen zij graag voor u. Een strakke planning wordt gehanteerd, waardoor uw bedrijfsprocessen zo min mogelijk hinder ondervinden. Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf voor de verhuizing van een school? Ook daarvoor is Jac den Hollander Verhuizingen uw juiste partner. Voor meer informatie over alle mogelijkheden kunt u het contactformulier op de website invullen of een gratis offerte aanvragen.