Mode plein Blog
Image default
Bedrijven

Kerst vieren in de Belgische Ardennen

Kerst vieren in de Belgische Ardennen 

Het kerstfeest is een feest wat door de meeste families wordt gezien als het meest geliefde familiefeest, bijna elke familie is bij elkaar tijdens dit mooie feest. Het is super leuk om een keer met de hele familie naar de Belgische Ardennen te gaan en daar te genieten van de feestelijke sfeer en zonder zorgen genieten van deze mooie dagen in een kerstmis trui. 

Natuurlijk is er geen kerst zonder de kerstman, de typische dikke oude man met een witte baard. Ze zeggen dat de kerstman in de Ardennen nog meer geheimen heeft dan we denken, maar dat kunt u daar zelf ontdekken.  

In de Ardennen kunt u ook genieten van de magie van de kerstmarkt, elk jaar wordt hier een kerstmarkt gehouden. De kerstmarkten zijn een traditie. In de Ardennen hebben de kerstmarkten een warmhartige sfeer en zijn het heerlijke plekken om lekker rond te flaneren. Ook voor de kinderen zijn er leuke dingen te doen zoals lekker een rondje schaatsen op de schaatsbaan. De ouders kunnen dan lekker op een terrasje een drankje doen terwijl ze toekijken naar hun kinderen die lekker bezig zijn.  
Je vindt op de kerstmarkt veel handgemaakte producten of kleine kerstcadeautjes en delicatessen. Je kunt natuurlijk ook een kersttrui man, kerstsokken of een kersttrui dames kopen om mee naar huis te nemen! 

Bij kerstvieren in de Ardennen hoort natuurlijk ook een kerstdiner. Het traditionele kerstdiner in de Ardennen is meestal gevulde kalkoen, een van de meest geserveerde gerechten tijdens kerst! Tussen het hoofdgerecht en tijdens worden er ook kleine hapjes geserveerd voor de variatie. Het dessert mogen we natuurlijk ook niet vergeten. Het gene wat het meeste wordt geserveerd is de kerststronk, deze komt in verschillende soorten en maten.  

Wilt u een gezellige kerstperiode hebben met uw familie en heerlijk genieten, dan is de Ardennen iets voor u.  

http://uglyxmas.be